Skip to main content

CELEBS

Θέλεις να παίξεις στην ταινία για την ζωή του Steve Jobs;

Aυτή είναι η ευκαιρία σου!



 

Η εταιρεία Beau Bonneau Casting δημοσίευσε πρόσκληση και αναζητά κομπάρσους για τη νέα ταινία που θα είναι βασισμένη στη ζωή του Steve Jobs.  Όσοι επιλεχθούν θα αποτελέσουν το κοινό στην κινηματογραφική αναβίωση κάποιων παρουσιάσεων προϊόντων της Apple από τον διάσημο επιχειρηματία.

«Η μεγαλύτερη ανάγκη παραγωγής είναι για άνδρες 18 έως 40 ετών, με ευέλικτα ωράρια και προσαρμόσιμο μήκος μαλλιών. Οι άνδρες θα πρέπει να είναι πρόθυμοι να μεγαλώσουν τα μαλλιά τους, τα γένια και τις φαβορίτες τους, για να ταιριάζουν με την εποχή των 80s και των 90s», αναφέρεται στην πρόσκληση για το κάστινγκ.

«Οι γυναίκες θα πρέπει να έχουν φυσικό χρώμα μαλλιών και όχι εξαιρετικά σύγχρονο στιλ. Συνολικά για τους άνδρες και τις γυναίκες, οι μπούκλες, τα σπαστά μαλλιά και ο όγκος είναι ένα συν. Η παραγωγή θα παρέχει τα κουρέματα, όπως απαιτείται», διευκρινίζεται.

Το σενάριο της ταινίας, βασισμένο στη βιογραφία του Στιβ Τζομπς από τον Γουόλτερ Άιζακσον, γράφει ο Άαρον Σόρκιν και τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο βραβευμένος με Όσκαρ (Slumdog Millionaire) Ντάνι Μπόιλ.

Η γεννημένη στη Βρετανία Κάθριν Γουότερστον θα υποδυθεί την κοπέλα του Τζομπς, Κρίσαν Μπρέναν –με την οποία είχε αποκτήσει την κόρη του Λίζα και ο Καναδός Σεθ Ρότζεν (πρωταγωνιστεί και στο πολύκροτο «The Interview») τον Στιβ Βόζνιακ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σενάριο της ταινίας περιστρέφεται γύρω από τρεις παρουσιάσεις προϊόντων της Apple, σε διαφορετικές χρονικές περιόδους της καριέρας του Στιβ Τζομπς, με έμφαση στα όσα συνέβαιναν στο παρασκήνιο, ενώ επικρατέστερος για τον πρωταγωνιστικό ρόλο φαίνεται πως είναι ο Mάικλ Φασμπέντερ.

Τα γυρίσματα υπολογίζεται ότι θα ξεκινήσουν στο τέλος Ιανουαρίου στο Σαν Φρανσίσκο.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κάρα Ντελεβίν: Καήκε το σπίτι της στο Λος Άντζελες - Κατέρρευσε η στέγη

Καταστράφηκε ολοσχερώς η έπαυλη των 7 εκατομμυρίων δολαρίων

CELEBS

Βίκυ Λέανδρος: Έπεσε από τη σκηνή - Τα πρώτα λόγια της τραγουδίστριας

Πρώτη είδηση το ατύχημα της διεθνούς Ελληνίδας

CELEBS

Σοφία Καρβέλα: «Νιώθω ευγνωμοσύνη που παρέμεινα ζωντανή»

Η συγκινητική εξομολόγηση της κόρης της Άννας Βίσση για την αποτοξίνωσή της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;