Skip to main content

CELEBS

Jennifer Lawrence - Chris Martin: Μήπως τελικά δεν χώρισαν ποτέ;

Έχουμε τις αποδείξεις!



 

Πριν λίγο καιρό ήμασταν σίγουροι είναι πρόκειται για χωρισμό. Ο Chris Martin και η Jennifer Lawrence που ξεκίνησαν την σχέση τους μάλλον το καλοκαίρι, σύμφωνα με φήμες, το διαλύσανε πολύ γρήγορα λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων και εξαιτίας της εμμονικής προσκόλλησης του τραγουδιστή των Coldplay στην πρώην γυναίκα του, Gwyneth Paltrow. 

Σύντομα όμως άτομα από το στενό τους περιβάλλον άρχισαν να αμφισβητούν όλα τα σχετικά δημοσιεύματα υποστηρίζοντας πως το ζευγάρι είναι ακόμα μαζί. Αυτές τις γιορτινές μέρες λοιπόν φρόντισαν και οι ίδιοι να το επιβεβαιώσουν με τον τρόπο τους περνώντας μαζί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. 

Ο Chris και η Jennifer πιάστηκαν από τον φακό των παπαράτσι να τρώνε παρέα σε ένα sushi restaurant του Las Vegas. Βέβαια η έξοδος αυτή μπορεί να είναι ήταν και καθαρά φιλική αλλά από την άλλη εσύ παραμονή Πρωτοχρονιάς θα πήγαινες για φαγητό με τον πρώην σου με τον οποίο χώρισες πριν από ένα μήνα; 

245A878A00000578-0-Getting_serious_This_picture_has_emerged_of_Chris_Martin_and_Jen-m-68_14200976351781.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός