Skip to main content

CELEBS

«Ίσως να μην μπορέσω να ξαναπαίξω κιθάρα»!

Ο Βοno μας τρομάζει για τα καλά...



 

Ο Bono μετά το ατύχημα που είχε με το ποδήλατο και τον σοβαρό τραυματισμό του, ανακοίνωσε στους φαν του ότι ίσως δεν θα μπορέσει να ξαναπαίξει κιθάρα. 

Ο τραγουδιστής και συνθέτης της θρυλικής μπάντας των U2, θέλησε να ενημερώσει τους θαυμαστές του με ένα μικρό κείμενο που δημοσίευσε στο επίσημο site του group. Ο ίδιος ανέφερε πως «Η ανάρρωση είναι πολύ πιο δύσκολη απ΄ό,τι πίστευα. Επίσης θα ήθελα να σας ανακοινώσω πως δεν είναι σίγουρο αν θα μπορέσω να ξαναπαίξω κιθάρα». 

Στη δημοσίευσή του αναφέρει μεταξύ άλλων πως «Προσωπικά θα ήθελα πολύ να μπορέσω να αγγίξω πάλι τις χορδές της πράσινης ιρλανδικής Felcon μου ή της κόκκινης Gretsch μου. Μόνο και μόνο για την ευχαρίστηση, όχι αποκλειστικά για να συνθέσω τραγούδια». Ενώ σχολίασε με χιούμορ αλλά και με παράπονο, ότι κανείς μεγάλος κιθαρίστας όπως ο Jimmy Page των Led Zeppelin ή ο The Edge (κιθαρίστας των U2) δεν έχει λάμες στο χέρι του. 

Μάλιστα πρόσθεσε πως έχει μεγεθύνει το πρόβλημα μέσα στο μυαλό του κι ότι το σοβαρό αυτό ατύχημα τον έκανε να αναθεωρήσει για τις δυνάμεις και τη φυσική του κατάσταση. 

Ο ίδιος έχει σταματήσει τις δημόσιες εμφανίσεις και ακολουθεί κάποιες φυσιοθεραπείες για να μπορέσει να συμμετάσχει στην επόμενη περιοδεία των U2.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ