Skip to main content

CELEBS

Ελένη Τσολάκη: «Εμένα δεν μου αρέσει οι φίλοι μου να μου χαϊδεύουν τα αυτιά»

Πόσο ματαιόδοξη είναι;


Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

«Είμαι τόσο όσο κάθε άνθρωπος, πιστεύω, που θέλει να κάνει καριέρα. Δεν έχω όμως εκείνη την αρρωστημένη ματαιοδοξία ώστε να θεωρώ μοναδικό σκοπό της ζωής μου το να βρίσκομαι μονίμως μπροστά από τις κάμερες και τα φώτα. Επειδή η ισορροπία μεταξύ ματαιοδοξίας και «ψώνιου» είναι πολύ λεπτή, φοβάμαι να το περάσω μέσα μου. Αλλά για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, όλοι όσοι κάνουμε αυτήν τη δουλειά γουστάρουμε και λίγο. Το θέμα είναι να μπορείς να το κρατάς μέχρι εκεί που δεν σου κάνει κακό που δεν αλλάζει το χαρακτήρα σου και δεν αλλοιώνει την ηθική σου», είπε η Ελένη Τσολάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly» και στον Ανδρέα Δερμιτζάκη, αναφερόμενη στο αν ο χώρος της τηλεόρασης που επέλεξε ενισχύει τη ματαιοδοξία.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε για το πόσο εύκολο είναι να εργάζεται κανείς στον χώρο της τηλεόρασης.

«Εμείς επιλέγουμε το περιβάλλον μας και τους ανθρώπους που έχουμε γύρω μας. Πολύ ση-μαντικό επίσης είναι να μάθεις να ακούς και τα αρνητικά. Εμένα δεν μου αρέσει οι φίλοι μου και οι συνάδελφοι μου να μου χαϊδευουν τα αφτιά. Το αντίθετο. Πρώτα θέλω να μου λένε τα αρνητικά και μετά τα θετικά. Οι άνθρωποι που επιλέγεις να έχεις στη ζωή σου σε κρατούν προσγειωμένο», αποκάλυψε.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν

Run baby run, αλλά με τη σωστή υποστήριξη!

CELEBS

Γιούλικα Σκαφίδα: Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί

«Είμαι εδώ για να απαντήσω στον γιο μου σε όλα με θάρρος και αλήθεια»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Ως γυναίκα δεν έχω χώρα. Ως γυναίκα, η χώρα μου είναι όλος ο κόσμος» Virginia Woolf

Η εμβληματική συγγραφέας Virginia Woolf αποφάσισε να φύγει από τη ζωή στις 28 Μαρτίου 1941, αφήνοντας πίσω της ένα μεγαλειώδες έργο