Skip to main content

CELEBS

Μιμή Ντενίση: «Η Μαριτίνα δεν με άφησε να υιοθετήσω άλλο παιδί»

Ποιος ήταν ο λόγος που δεν την άφησε;


Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

«Η Μαριτίνα αποτελεί το δώρο της ζωής μου, δεν το συζητώ. Μου έφερε ισορροπία. Είναι πολύ σημαντικό το να μεγαλώνω έναν άνθρωπο. Δεν είναι ο εαυτός μου το κέντρο πια», εξομολογήθηκε η Μιμή Ντενίση σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «ΕΓΩ!Weekly» και στον Γιάννη Βίτσα.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο δεύτερης υιοθεσίας, η ίδια παραδέχτηκε «Το σκέφτηκα κάποια στιγμή, αλλά δε με άφησε η Μαριτίνα. Ήταν πολύ ζηλιάρα. Το μετάνιωσα βέβαια που την άκουσα, όπως και εκείνη που επέμενε. Πολλές φορές μου λέει “θα ήθελα να έχω ένα αδερφάκι”», και κατόπιν πρόσθεσε «Είναι μια όμορφη και ιερή πράξη, που δε σηκώνει κανένα σχόλιο. Πρέπει να είναι περήφανος και ο γονιός και το παιδί γι’ αυτό».

Σχετικά με το πως λειτούργησε με την κόρη της, η ίδια εξήγησε «Της έλεγα πάντα την αλήθεια. Της είχα πει, για παράδειγμα, από όταν ήταν πολύ μικρή: “Εμείς μπαμπά δεν έχουμε. Έχεις μόνο μαμά. Αν βρούμε κάποιον πολύ καλό μπαμπά που να σε αγαπάει και να με αγαπάει, έχει καλώς αλλιώς μην ετοιμάζεσαι. Θα αρκεστείς σε εμένα”. Λίγες ημέρες μετά, ένα αγοράκι στο σχολείο έκλαιγε γιατί ο “Ελληνάρας” πατέρας του είχε δείρει τη μαμά του. Τότε του είπε η Μαριτίνα, που ήταν τεσσάρων ετών, “γιατί δεν τον διώχνετε, να πάρετε έναν καλό, όπως θα πάρουμε κι εμείς όταν βρούμε”».

Διαβάστε επίσης