Skip to main content

CELEBS

Gwyneth Paltrow: Αποκαλύπτει γιατί χώρισε με τον Chris Martin!

Ποιο ήταν οι λόγοι που το διάσημο ζευγάρι πήρε διαζύγιο;



 

Γνωρίστηκαν όταν ο τραγουδιστής των Coldplay ήταν μόλις 25 χρονών. Μαζί έζησαν έναν μεγάλο έρωτα που γρήγορα κατέληξε σε γάμο, σε δύο πανέμορφα παιδιά και ένα πολυσυζυτημένο διαζύγιο.

Σήμερα, αρκετό καιρό μετά η Gwyneth Paltrow έχοντας πλέον τις καλύτερες, φιλικές σχέσεις με τον πρώην της μιλάει για πρώτη φορά ανοιχτά για τους λόγους που τους οδήγησαν στον χωρισμό. «Βασιζόμουν σε εκείνον υπερβολικά και περίμενα από αυτόν να είναι ώριμος και δυνατός» είπε η σταρ τονίζοντας ότι «είναι βέβαια πολύ άδικο να περιμένεις κάτι τέτοιο από κάποιον που είναι μόλις 25». Ο ίδιος ο Chris Martin, μάλιστα, είχε παραδεχτεί σε μια ραδιοφωνική συνέντευξή του στο BBC Radio 1 ότι υπήρξε αρκετά μπερδεμένος όσο ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό αφού δεν μπορούσε να ευχαριστηθεί την προσωπική επιτυχία του ενώ το διαζύγιο ήρθε σε μια φάση συνειδητοποίησης ότι πρέπει να ωριμάσει. 

Η διάσημη ηθοποιός βέβαια δεν έκρυψε και το γεγονός ότι υπάρχει στιγμές που αμφισβητεί την απόφαση της να πάρει διαζύγιο: «Υπάρχουν στιγμές που σκέφτομαι ότι τα πράγματα θα ήταν καλύτερα αν είχαμε παραμείνει παντρεμένοι, κάτι που θέλουν και τα παιδιά» είπε η ηθοποιός και τόνισε ότι «καταφέραμε, όμως, να σταθεροποιήσουμε τη φιλία μας και να είμαστε πολύ κοντά. Έχουμε κάνει πολλά λάθη, είχαμε καλές και κακές μέρες, αλλά τελικά είμαι περήφανη για εμάς γιατί το δουλέψαμε και δεν μπήκαμε στη διαδικασία να κατηγορούμε ο ένας τον άλλο».

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια

CELEBS

Ευρωεκλογές: Ο Μιχάλης Αεράκης απαντά τι θα γίνει με τον ρόλο στον Σασμό

Το κίνητρο για την υποψηφιότητά του και η στήριξη στον Παπανώτα

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30