Skip to main content

CELEBS

Katy Perry: Όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία...

Δείπνο επανασύνδεσης (;) με τον πρώην της στο Beverly Hills!



Παραμένουν φίλοι ή κάτι παραπάνω; H Katy Perry φαίνεται πως έδωσε δεύτερη ευκαιρία στον πρώην της, John Mayer, και πού ξέρεις… ίσως τελικά τα βρουν!

11 μήνες μετά το χωρισμό τους, και την μικρή περιπέτεια της τραγουδίστρια με τον παραγωγό Diplo, η Katy επιχειρεί να επανασυνδεθεί με τον αγαπημένο της.

Οι δυο τους βγήκαν μαζί για δείπνο στο Beverly Hills και πέρασαν τη νύχτα μαζί στο σπίτι της Katy. Αλλά προσπάθησαν να κρατήσουν πολύ χαμηλό προφίλ. Βλέπεις το κορίτσι δεν είναι ακόμη σίγουρο για το αν θα τον δεχτεί πίσω κι έτσι οι δυο τους προσπάθησαν να αποφύγουν με κάθε τρόπο τους παπαράτσι.

Στις αποκλειστικές φωτογραφίες της Daily Mail, οι δυο τους προσπαθούν να αποφύγουν με κάθε τρόπο τα φωτογραφικά φλας και γι’ αυτό έφθασαν και στο σπίτι με ξεχωριστά αυτοκίνητα.

 

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.