Skip to main content

CELEBS

Angelina Jolie - Brad Pitt: Δεν θα πιστεύεις γιατί έχουν προσλάβει υπάλληλο!

Αυτές είναι δουλειές...



 

O Brad Pitt και η Αngelina Jolie έχουν τεράστια αδυναμία στα παιδιά τους, τους αφιερώνουν όλο τους τον ελεύθερο χρόνο και κάνουν τα πάντα προκειμένου να τα κρατήσουν προστατευμένα από την υπερβολική έκθεση και την μεγάλη δημοσιότητα. 

Σε πρόσφατη συνέντευξη της λοιπόν η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε πως αν και το να αποκτήσουν ένα ακόμα παιδί δεν ειναι στα σχέδια τους, τόσο η ίδια όσο και το Brad Pitt κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν ώστε να διασφαλίσουν την ασφάλεια των 6 παιδιών τους. 

Και επειδή γνωρίζουν καλά πως με την τεχνολογία δεν τα πάνε και τόσο καλά (η Angelina δεν έχει λογαριασμό σε κανένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης) έχουν αποφασίσει να εμπιστευτούν αυτό το θέμα σε κάποιον ειδικό. Πώς; Προσλαμβάνοντας κάποιον για να ελέγχει το τι κάνουν τα παιδιά τους στο ίντερνετ και κυρίως το τι γκουγκλάρουν! 

Ωραία δουλειά ακούγεται, ξεκούραστη. Γιατί εντάξει, 6 παιδιά είναι, αλλά πόση ώρα να κάτσουν την ημέρα στο ίντερνετ και πόσα να προλάβουν να γκουγκλάρουν; Κορίτσια, που κάνουμε αίτηση;

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός