Skip to main content

CELEBS

Christiano Ronaldo - Irina Shayk: Μόλις χώρισαν;

Τα γεγονότα που μας κάνουν να πιστεύουμε ότι το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί...



Εδώ και λίγες μέρες η φήμη ότι ο διάσημος ποδοσφαιριστής Christiano Ronaldo και το μοντέλο Irina Shayk αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους κάνει τον γύρο του κόσμου. 

Πλέον η είδηση του χωρισμού τους φαίνεται πως επιβεβαιώνεται μετά το unfollow του διάσημου μοντέλου από τον λογαριασμό του ποδοσφαιριστή στο Twitter.

Οι φήμες για τον χωρισμό τους είχαν φουντώσει την τελευταία εβδομάδα μετά και την απουσία της από το πλευρά του σε εκδήλωση όπου βραβεύτηκε με το Ballon d’Or.

Η Irina δεν είχε λείψει ποτέ από το πλευρό του αστέρα της Real σε σημαντικές εκδηλώσεις, με τα ισπανικά μέσα να αναφέρουν ότι έχει πλέον τελειώσει η σχέση τους.

O Cristiano πάλι από την πλευρά του παρέλειψε να αναφέρει την Irina στην ομιλία του όταν παρέλαβε τη Χρυσή Μπάλα αν και εκπρόσωποι του διάσημου μοντέλου στη Νέα Υόρκη ισχυρίζονται πως η Irina απλώς δεν βρέθηκε στο πλάι του αγαπημένου της γιατί δεν ταίριαζε με το επαγγελματικό της πρόγραμμά.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2010 ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η 29χρονη Irina πέρασε τις γιορτές διαφωνώντας με τη μητέρα του διάσημου επιθετικού για τα χριστουγεννιάτικα πλάνα τους πράγμα που έφερε την οριστική ρήξη στη σχέση τους. Κοίτα να δεις! Κι εμείς δεν τον είχαμε για...μαμάκια.

Πάντως, ο Cristiano δεν της ευχήθηκε (δημόσια τουλάχιστον) χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της στις 6 Ιανουαρίου αλλά ανέβασε ένα tweet από πρόσφατη πτήση με τους συμπαίκτες του. 

Κι όλα αυτά ενώ η Irina απολαμβάνει τη μοναξιά της σε κάποιο τροπικό προορισμό ανεβάζοντας συνέχεια στα social media εικόνες από το ταξίδι της.

αρχείο λήψης.jpg

αρχείο λήψης (1).jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024