Skip to main content

CELEBS

Kate Moss: Έκλεισε τα 41!

Μάθε πως γιόρτασε τα γενέθλια του το απόλυτο party girl...



Είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στην ιστορία και μία από τις πιο περιζήτητες καλεσμένες για τα χλιδάτα πάρτι που διοργανώνονται ανά τον πλανήτη! Ωστόσο η Kate Moss αποφάσισε να ξεκινήσει την γιορτή των γενεθλίων της διακριτικά, ήσυχα και απλά με συντροφιά τον πιο δικό της άνθρωπο, τον σύζυγό της Jamie Hince.

Η Kate Moss, συμπλήρωσε εχθές τα 41 της χρόνια και αποφάσισε να ξεκινήσει την γιορτή δύο μέρες πριν. Μαζί με τον σύζυγό της βρέθηκε στο εστιατόριο Cecconi του Λονδίνου όπου δείπνησαν οι δυο τους. Αφού άκουσε τις πρώτες ευχές για τα χρόνια πολλά από τον 46χρονο σύζυγό της, η Kate Moss αποχώρησε μαζί του από το εστιατόριο.

Bέβαιαι, η Kate Moss δεν μεταλλάχθηκε σε ήσυχο πλάσμα μετά τα 40 της! Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, θεωρείται σίγουρο πως το διάσημο μοντέλο, θα παραχωρήσει ένα από τα γνωστά, θρυλικά πάρτι γενεθλίων της με τους λαμπερούς και εκκεντρικούς καλεσμένους κάποια από τις επόμενες ημέρες. 

Γι' αυτό άλλωστε όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα, ανάμεσα στις απλές ανθοδέσμες που έφταναν σήμερα στην πόρτα του σπιτιού της, βρίσκονταν και εντυπωσιακές συνθέσεις που πιθανώς θα διακοσμήσουν τον χώρο του πάρτι που ετοιμάζει!

moss2.jpg

moss3.jpg

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.