Skip to main content

CELEBS

Τζένη Θεωνά: «Οι σχέσεις ήταν και είναι δύσκολες...»

Η ηθοποιός μίλησε για τον έρωτα!


Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Τζένη Θεωνά δεν είναι πια ζευγάρι με τον Ανδρέα Κοντόπουλο, ενώ πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες της στις οποίες ανταλλάζει "καυτά" φιλιά με τον Δήμο Αναστασιάδη. 

Η ηθοποιός μίλησε για το τέλος της πολύχρονης σχέσης της με τον συνάδελφό της στο περιοδικό  Hello: «Ναι, δεν είμαστε πλέον ζευγάρι, κι αυτό είναι μία απόφαση που πήραμε μαζί, μετά από πολλά χρόνια. Κάτι τέλειωσε, αλλά θα είναι για πάντα μια σχέση ζωής».

Η ίδια μιλώντας για τον έρωτα, ανέφερε: «Είναι μια κατεξοχήν κινητήριος δύναμη, αλλά και δύναμη που μπορεί να σε ακινητοποιήσει. Πάντως είναι μεγάλη δύναμη. Η αγάπη δεν νομίζω ότι είναι θέμα εποχής. Οι σχέσεις ήταν και είναι δύσκολες και η αγάπη, επίσης, πάντα θα βρίσκει το δρόμο της. Όχι συχνά, ούτε εύκολα».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός