Skip to main content

CELEBS

Κατερίνα Καινούργιου: «Μπορεί να προτιμήσω να συνεργαστώ με κάποιον λιγότερο ταλαντούχο»

Ποια η χημεία της με τους υπόλοιπους παρουσιαστές του «Όλα παίζουν»;


Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

«Στο χώρο της τηλεόρασης πολλές φορές μπορεί να προτιμήσω να συνεργαστώ με κάποιον που είναι λιγότερο ταλαντούχος, αλλά καλύτερος άνθρωπος, παρά με κάποιον που είναι πολύ ταλαντούχος αλλά κακότροπος και δύσκολος στις συνεργασίες του. Έχω συνεργαστεί με ανθρώπους που ήταν κακόψυχοι, αλλά δεν τους έχω σε υπόληψη. Υπήρξαν άνθρωποι που με είχαν φέρει στα όρια μου, αλλά έχω μάθει να μην χαλάω την ψυχολογία μου για χάρη τους», δήλωσε Κατερίνα Καινούργιου σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Aγορά».

Παράλληλα, μίλησε και για την χημεία που έχουν και οι τέσσερις παρουσιαστές στην εκπομπή «Όλα παίζουν» και ξεκαθαρίζει πως έχουν πολύ καλές σχέσεις.

«Στην αρχή ήμασταν τέσσερα άτομα που δεν είχαμε συνεργαστεί ξανά μεταξύ μας, αλλά δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχει αυτή η εκπομπή. Θέλω να σου πω, ωστόσο, ότι εγώ ήμουν η τελευταία που αγχώθηκα, διότι είχα ξαναζήσει κάτι αντίστοιχο στις αρχές του «Δέστε Τους», όπου έπρεπε πάλι τέσσερα άτομα να βρουν τις ισορροπίες τους. Βέβαια, τότε υπήρχε ένας βασικός leader, που ήταν ο Νίκος Μουτσινάς. Τότε οι ρόλοι ήταν πολύ ξεκάθαροι. Φέτος οι ρόλοι είναι λίγο διαφορετικοί, είμαστε τέσσερις ισάξιοι παρουσιαστές και ο Γιώργος Λιανός κρατάει τα ηνία της εκπομπής.  Πάντως, έχουμε πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας, χωρίς ίντριγκες και εντάσεις. Τους εκτιμώ όλους, γιατί εκτός από επαγγελματίες είναι και πολύ καλές προσωπικότητες. Είναι μια πολύ ήσυχη χρονιά για μένα η φετινή. Έχω μια άψογη σχέση με τον Alpha τα τελευταία 5 χρόνια και είναι ένα κανάλι που με έχει στηρίξει πάρα πολύ. Εγώ νιώθω παιδί του Alpha», αποκάλυψε.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Μαρίνα Βερνίκου: Οι λαμπερές παρουσίες στη φιλανθρωπική της δημοπρασία!

Τα εγκαίνια της 6ης φιλανθρωπικής δημοπρασίας έργων τέχνης της Creaid

CELEBS

Διονύσης Παπανδρέου: Το βιογραφικό και το Instagram του νεαρού ηθοποιού

Η ηλικία, το ύψος και η καταγωγή του «Φίλιππου» από τη Γη της Ελιάς

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

VIRAL

The Sympathizer: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς με τον Robert Downey Jr.

Η νέα σειρά από τον σκηνοθέτη του «Oldboy» και «The Handmaiden» είναι ένα καταιγιστικό κατασκοπευτικό θρίλερ με φόντο το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ.

ΣΙΝΕΜΑ

Φεστιβάλ Σύγχρονου Σουηδικού Κινηματογράφου στο Studio New Star Art Cinema

H New Star διοργανώνει μία σειρά προβολών, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σουηδίας.