Skip to main content

CELEBS

Jude Law: Περιμένοντας το πέμπτο του παιδί!

Ο διάσημος ηθοποιός δεν βλέπει την ώρα να ξαναγίνει μπαμπάς...



 

"Έχω ήδη τέσσερα και ένα ακόμα που έρχεται σιγά σιγά! Είμαι ένας πολύ ευτυχισμένος άνθρωπος αυτή την περίοδο" δήλωσε ο Jude Law σε συνέντευξη του στη New York Post. Ο ηθοποιός σε περίπου δύο μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά του το πέμπτο παιδί του, από την 23χρονη μουσικό πρώην σύντροφό του. 

Ο ηθοποιός, που ανυπομονεί για τον ερχομό του πέμπτου του παιδιού στη ζωή, είναι ήδη πατέρας τεσσάρων παιδιών. Έχει αποκτήσει τον 18χρονο Rafferty, την 13χρονη Iris και τον 12χρονο Rudy από την πρώην σύζυγό του Sadie Frost, όπως επίσης και την 5χρονη Sophia από το μοντέλο Samantha Burke. Ο ίδιος είναι επίσης ο θετός πατέρας του 24χρονου γιου της Sadie Frost, Finley.

"Τα παιδιά μου είναι το θεμέλιο μου σε αυτή τη ζωή. Ο βράχος μου. Ο 24χρονος είναι ένας ταλαντούχος μουσικός, ενώ ο 18χρονος ασχολείται με την υποκριτική", δήλωσε ο Jude Law εκφράζοντας την υπερηφάνια του για τα παιδιά του.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς