Skip to main content

CELEBS

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Το νέο πρόσωπο του NESTEA FREE

Το πράσινο τσάι χωρίς θερμίδες εγκαινιάζει τη συνεργασία του με τη δημοφιλή ηθοποιό!


Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Η γνωστή ηθοποιός Ιωάννα Τριανταφυλλίδου αποτελεί το νέο πρόσωπο του NESTEA FREE, του αγαπημένου μας πράσινου τσαγιού χωρίς θερμίδες. Το NESTEA FREE αποτελεί την ιδανική πρόταση δροσιάς για εκείνους που φροντίζουν τον εαυτό τους και τη διατροφή τους, ακολουθώντας έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής, ενώ παράλληλα επιθυμούν να απολαμβάνουν ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς κάθε στιγμή της ημέρας. Η δημοφιλής ηθοποιός εκφράζει απόλυτα τη σύγχρονη εικόνα, τη φιλοσοφία και τις αξίες της μάρκας. 

ioanna2.PNG

«Μου αρέσει να φροντίζω τον εαυτό μου, όμως οι έντονοι ρυθμοί της ζωής μου δεν μου επιτρέπουν να κάνω όλα όσα θα ήθελα. Για το λόγο αυτό, το NESTEA FREE αποτελεί καθημερινή μου συνήθεια, καθώς μου προσφέρει μια αίσθηση ευεξίας και απόλαυσης χωρίς να σκέφτομαι τις θερμίδες. Είμαι πολύ χαρούμενη για τη συνεργασία μας και ανυπομονώ για όλα τα ωραία πράγματα που θα κάνουμε μαζί το επόμενο διάστημα!» δήλωσε σχετικά η Ιωάννα.

 Η κα Γεωργία Ασκητοπούλου, Διευθύντρια Μάρκετινγκ Μη ανθρακούχων Ποτών Coca-Cola για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα  δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νέα αυτή συνεργασία με την αγαπημένη ηθοποιό Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Η φρεσκάδα, το ταλέντο και η αγάπη σε αυτό που κάνει ήταν τα στοιχεία εκείνα που μας οδήγησαν στο να επιλέξουμε την Ιωάννα ως το πρόσωπο του NESTEA FREE».

ioanna-nestea2.PNG    ioanna-nestea.PNG

Τo NESTEA FREE συνδυάζει μοναδικά τα πολύτιμα συστατικά του πράσινου τσαγιού με την υπέροχη γεύση των φρούτων - τη φρεσκάδα του λεμονιού και την εξωτική απόλαυση του passionfruit. Από το 2011, προσφέρει στιγμές δροσιάς στους Έλληνες καταναλωτές, οι οποίοι το έχουν «αγκαλιάσει» από την πρώτη στιγμή.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.