Skip to main content

CELEBS

Μιμή Ντενίση: «Πάνε στην πολιτική άνθρωποι που δεν εκτιμώ καθόλου»

Για ποιον χτυπάει η καμπάνα;


Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

«Πολλές φορές… Νομίζω θα ήμουν πολύ καλή πολιτικός, θα διεκδικούσα πράγματα και θα τα πετύχαινα. Αλλά είναι μια εποχή που πάνε στην πολιτική άνθρωποι που δεν εκτιμώ καθόλου, και το κάνουν γιατί δεν έχουν άλλη δουλειά. Εγώ θεωρώ πως αυτός που πολιτεύεται πρέπει να έχει πετύχει στο επάγγελμά του και να πάει με λίγα χρήματα στην πολιτική για να προσφέρει, αν είναι να πάει για να βολευτεί, χαίρω πολύ», είπε χαρακτηριστικά η Μιμή Ντενίση μιλώντας στο περιοδικό «YOU» και την Τζώρτζια Συρίχα.

Και κατόπιν πρόσθεσε «Το έχω σκεφτεί. Πολλές φορές βλέπω ανθρώπους που δεν έχουν καμία ιδέα και καμία πρωτοτυπία και λέω "εγώ θα διεκδικούσα αυτό"».

Όσο για το κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου, τόνισε «Δεν τον έχω παρακολουθήσει. Κάτι θα έχει στο μυαλό του αν και αυτή η στιγμή δεν είναι για καινούρια κόμματα. Ο κόσμος πρέπει να μάθει να σκέφτεται πιο σοβαρά. Δεν είναι το θέμα το νέο και το διαφορετικό, το ζητούμενο είναι ότι δεν υπάρχει παιδεία. Δεν πρέπει, λοιπόν, κανείς να αποφασίσει ούτε με οργή ούτε με θυμό ούτε με "αλλάζω". Αυτό το “αλλάζω” μπορεί να παίξει ρόλο στη ζωή του παιδιού σου για τα επόμενα 30 χρόνια».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.