Skip to main content

CELEBS

Kanye West: Με την κόρη του στο νέο του βιντεοκλίπ!

Δείτε την μικρούλα North στο "Only One".



 

Όπως είχε κάνει και επί Yeezus, όταν πέρασε μια βόλτα από το σόου της Ellen De Generes για να παίξει το βιντεοκλίπ για το "Bound 2", έτσι έπραξε και τώρα ο Kanye West –αυτή τη φορά για να δείξει το βίντεο της ήδη συζητημένης του συνεργασίας με τον Paul McCartney "Only One".

Το "Only One" φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Spike Jonze, είναι επιτηδευμένα φτιαγμένο για να θυμίζει ερασιτεχνική οικογενειακή λήψη και έχει ως πρωταγωνίστρια τη μικρή North, την κόρη δηλαδή του διάσημου ράπερ με την Kim Kardashian.

 

Ο Kanye West είπε με την ευκαιρία και δυο πράγματα με τη De Generes, π.χ. ότι δεν θα ονομάσει τον επερχόμενο δίσκο του Only One (όπως είχαν υποθέσει ορισμένοι στην Αμερική) και ότι στο παρελθόν η συμπεριφορά του δεν ήταν καλύτερη από αυτήν ενός δίχρονου, ενώ παραδέχτηκε πως θα ήθελε να αποκτήσει κι άλλα παιδιά με την Kardashian. 

Δες το νέο βιντεοκλίπ του Kanye κάνοντας κλικ εδώ.

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός