Skip to main content

CELEBS

Bobbi Kristina Brown: H κόρη της Whitney Houston βρέθηκε αναίσθητη μέσα σε μια μπανιέρα...

Η ιστορία επαναλαμβάνεται (;)



Αναίσθητη μέσα σε μία μπανιέρα βρέθηκε το Σάββατο στο σπίτι της στην πολιτεία Τζόρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, η κόρη της Whitney Houston και του ράπερ Bobby Brown. 

Η 21χρονη Bobbi Kristina Brown είχε χάσει τις αισθήσεις της ενώ βρισκόταν μέσα σε μια γεμάτη με νερό μπανιέρα. Σε αυτή την κατάσταση την ανακάλυψε ο σύζυγός της, Nick Gordon ο οποίος κάλεσε αμέσως το κέντρο πρώτων βοηθειών.

Της έκανε τεχνητές αναπνοές και οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σπίτι παρείχαν στην 21χρονη τεχνικές πρώτων βοηθειών έως ότου κατέφθασε το ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο νοσοκομείο.

«Είναι ζωντανή και βρίσκεται στο νοσοκομείο», δήλωσε η αστυνομικός Lisa Holland χωρίς ωστόσο να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της νεαρής ή πως συνέβη το περιστατικό.

Τον Φεβρουάριο του 2012 η διάσημη τραγουδίστρια και μητέρα της Bobbi Kristina, Whitney Houston, πνίγηκε μέσα σε μια μπανιέρα στο σπίτι της στο Μπέβερλι Χιλς μετά από υπερβολική χρήση κοκαΐνης. 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.