Skip to main content

CELEBS

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Δεν έχω καταλήξει τι ακριβώς είναι ο έρωτας»

Παιδικοί αθώοι έρωτες...


Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

«Όταν ήμουν μικρή και ερωτευόμουν, ένιωθα ότι αυτό που ζω είναι μεγαλειώδες. Μετά όμως ερχόταν κάτι πολύ μεγαλύτερο που με έκανε να αναθεωρήσω. Δεν έχω καταλήξει τι ακριβώς είναι ο έρωτας. Πιστεύω ότι σε κάνει να νιώθεις πλήρης τη δεδομένη στιγμή, οπότε μπορεί να είναι κάτι τρομερά εγωιστικό που ταυτόχρονα σε ωθεί να θέλεις να κάνεις τα πάντα για τον άλλον», δήλωσε η ηθοποιός Ιωάννα Τριανταφυλλίδου σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «ΟΚ» μιλώντας για τους παιδικούς της έρωτες!

Μάλιστα, θυμήθηκε και ένα περιστατικό: «Στο Γυμνάσιο, νωρίτερα ντρεπόμασταν ακόμα και να κοιτάξουμε τον άλλο στα μάπα θυμάμαι στη ΣΤ Δημοτικού, ήρθε ένα αγόρι και μου ζήτησε την τελευταία μέρα του σχολείου να τα φτιάξουμε. Αφού επιβεβαιώσαμε λοιπόν ότι έχουμε σχέση, μιλήσαμε ξανά στην έναρξη της επόμενης σχολικής χρονιάς, για να συμφωνήσουμε ότι πρέπει να τα χαλάσουμε. Ντρεπόμαστε να μιλήσουμε ο ένας στον άλλον που όλο το καλοκαίρι δεν ανταλλάξαμε κουβέντα».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.