Skip to main content

CELEBS

Ο Beck κερδίζει το Grammy για τον δίσκο της χρονιάς, αλλά ο Kanye West όμως έχει μερικές ενστάσεις!

Ακόμη: Που πήγαν φέτος τα βραβεία;



 

Δόθηκαν και τα φετινά Grammy, μόλις εχθές το βράδυ, με τους Aphex Twin, Kendrick Lamar, St. Vincent, Βeyonce, Jack White και Pharrell να είναι ανάμεσα στους μεγάλους νικητές, ενώ ο Sam Smith έφυγε από την τελετή με δύο βραβεία,αυτά για τον Καλύτερο Πρωτοεμφανιζόμενο Καλλιτέχνη της Χρονιάς και τον Καλύτερο Ποπ Δίσκο. 

Όταν όμως ήρθε η ώρα για την απονομή του βραβείου για το Άλμπουμ της Χρονιάς υπήρξαν... παρατράγουδα. Κι όχι δεν μιλάμε (μόνο) για το κραυγαλέο, πορτοκαλί outfit του Prince, ο οποίος είχε αναλάβει την παρουσίαση στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Μετά το καθιερωμένο βίντεο με τις υποψηφιότητες ο διάσημος μουσικός άνοιξε τον φάκελο και φώναξε το όνομα του Beck που κέρδισε το βραβείο για τον δίσκο του "Morning Phase". Πάνω όμως που ο Beck έφτασε στο μικρόφωνο τσουπ από πίσω του και ο Kanye West, ο οποίος ανέβηκε μαζί του στη σκηνή παριστάνοντας ότι έχει γίνει κάποιο λάθος, προφανώς ως ένδειξη διαμαρτυρίας που το βραβείο δεν δόθηκε στην Beyonce για τον ομώνυμο δίσκο της. 

Η ίδια η Bee και o Jay Z καθόντουσαν στην πρώτη σειρά και παρόλο που στην αρχή παρακολούθησαν σοκαρισμένοι την αντίδραση του Kanye στη συνέχεια ξέσπασαν σε γέλια και χειροκροτήματα. 

Πάντως ο Beck τελικά καλά τα είπε τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι για κάποιους ανθρώπους εκεί έξω «οι δίσκοι μετράνε ακόμη»...

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.