Skip to main content

CELEBS

Bobbi Kristina Brown: Οι οικογένειες της μητέρας και του πατέρα της τσακώνονται ήδη για την κηδεία...

Δραματικές στιγμές στο Hollywood.



 

Όλο και λιγοστεύουν οι ελπίδες για την Bobbi Kristina Brown, που για 10η μέρα βρίσκεται σε κώμα στο Emory Hospital στην Ατλάντα. Ο πατέρας της Bobby Brown είναι σε άσχημη κατάσταση, ενώ και η γιαγιά της με τους υπόλοιπους συγγενείς προσεύχονται για ένα θαύμα.

Καθώς, όμως, οι γιατροί δεν της δίνουν ελπίδες, οι δυο οικογένειες, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror βρίσκονται σε κόντρα για το σχεδιασμό της ενδεχόμενης κηδείας της.

Από την μια πλευρά, ο Bobby Brown είναι ακόμη πικραμένος με την οικογένεια της Whitney Houston που δεν τον άφησαν στην κηδεία της να καθίσει μαζί με την κόρη του και από την άλλη, οι Houston τον θεωρούν υπεύθυνο για το θάνατο της γνωστής τραγουδίστριας.

Σύμφωνα με πηγές, όμως, ο Bobby Brown φαίνεται να είναι έτοιμος να δώσει σκληρή μάχη, ενώ είναι ήδη και αρκετά στενοχωρημένος με την αντιμετώπιση που έχει δεχτεί, λίγο αφότου μπήκε στο νοσοκομείο η 21χρονη κόρη του.

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.