Skip to main content

CELEBS

Angelina Jolie - Brad Pitt: Μεγαλώνουν την οικογένεια τους;

Έβδομο παιδί για το διάσημο ζευγάρι...



Ένα αγοράκι δύο ετών από τη Συρία, ο Μούσα, φαίνεται να έκλεψε την καρδιά της Angelina Jolie σε πρόσφατη επίσκεψη της σε στρατόπεδο προσφύγων.   Η διάσημη ηθοποιός, σκηνοθέτις και Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO είναι ήδη μητέρα έξι παιδιών, τρία από τα οποία είναι υιοθετημένα. Μαζί με τον σύζυγό της, τον ηθοποιό Μπραντ Πιτ, σκοπεύουν να προχωρήσουν και στην υιοθεσία του μικρού Μούσα.   

Αυτόπτης μάρτυρας της συνάντησης της Jolie με τον δίχρονο Σύριο αναφέρει στο Woman's Day: «Μόλις την είδε ο Μούσα άρχισε να χαμογελά κι όταν κατάλαβε ότι η Jolie άρχισε να κλαίει, της έκανε μια σφιχτή αγκαλιά. Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή. Ξαφνικά, όλοι όσοι ήμασταν μπροστά αρχίσαμε να χαμογελάμε και να αγκαλιαζόμαστε. Εκείνη τον φίλησε στο κεφάλι του κι έκτοτε είναι αχώριστοι». 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός