Skip to main content

CELEBS

Το ξέσπασμα του Θέμη Γεωργαντά εναντίον όσων τάσσονται κατά του «The Voice»

«Το show αποτελεί σανίδα σωτηρίας για παιδιά με ταλέντο» πιστεύει...


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Την πεποίθησή του ότι «The Voice» αποτελεί σανίδα σωτηρίας για παιδιά με ταλέντο εξέφρασε ο V- Reporter του show, Θέμης Γεωργαντάς σε συνέντευξή του στο περιοδικό «MYtv», εξαπολύοντας μύδρους παράλληλα εναντίον όσων τάσσονται κατά αυτών των τηλεοπτικών παιχνιδιών.

«Αυτή τη στιγμή η δισκογραφία στην Ελλάδα αιμορραγεί. Για την ακρίβεια, είναι σχεδόν εξαφανισμένη. Το βιώνω αυτό και ο ίδιος καθημερινά, με πάρα πολλά παιδιά που μου γεμίζουν το inbox στο Facebook, στο Twitter ή όποτε με βλέπουν και μου ζητάνε βοήθεια -που δεν μπορώ φυσικά να τους τη δώσω- και μου λένε γράφω στίχους ή τραγούδια, κάνω παραγωγή, άκουσε αυτό το τραγούδι και πες μου τι να κάνω», ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής.

Εν συνεχεία ο Θέμης Γεωργαντάς επισήμανε: «Βλέπω μια απόγνωση σε όλα αυτά τα παιδιά, τα οποία ψάχνονται με οποιονδήποτε τρόπο να βγάλουν τη δουλειά τους προς τα έξω. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην υπάρχει ένα τάλεντ σόου όπως το «The Voice» ή κάτι άλλο το οποίο να μπορεί να βοηθήσει αυτά τα παιδιά. Ποιο είναι το κακό, δηλαδή, που υπάρχει μια κάμερα και τα παιδιά μπαίνουν σε μια φάση παιχνιδιού και ενός υγιή ανταγωνισμού;

Θα τρελαθούμε δηλαδή, ειλικρινά. Και από τη στιγμή που ο κόσμος δίνει ένα ωραιότατο 50% στο «The Voice» μέσα σε ένα βράδυ, ποιος είμαι εγώ που θα μιλήσει κατά για αυτό; Είναι όνειρο ζωής για πολλά από αυτά τα παιδιά να πάνε και να έχουν απέναντί τους τον Ρέμο, τη Βανδή, τον Μιχάλη (Stavento) και τη Μελίνα και να τους καθοδηγούν και να τους λένε τις απόψεις τους. Και πίστεψέ με -δεν θα πω περισσότερα σε αυτό- αλλά επειδή τυγχάνει να το ξέρω, και οι τέσσερις coaches έχουν βοηθήσει παιδιά από την περασμένη σεζόν, χωρίς αυτό να έχει ανακοινωθεί ή ειπωθεί κάπου».

Καταλήγοντας τόνισε: «Το «Τhe Voice» δεν είναι μια εικόνα που γίνεται μόνο για την τηλεόραση. Καμία σχέση. Είναι συλλογική η βοήθεια. Και δεν μπορώ να ακούω τις μαλακίες που βγαίνουν και λένε «Πού είναι η νικήτρια του "The Voice" τώρα;». Καλά, έχουμε τρελαθεί; Στη σημερινή Ελλάδα τι περιμένεις; Ότι επειδή δηλαδή κέρδισε κάποιος το «The Voice» μέσα σε 6 μήνες που έχουν περάσει θα είναι η καινούργια σούπερ σταρ της Ελλάδας; Αυτά γίνονται σιγά-σιγά, δεν γίνονται με τη μία. Αν θες τη γνώμη μου, δεν είναι και λίγο που η Μαρία Έλενα Κυριάκου έκανε ντουέτο με τον Έρος Ραμαζότι. Μην τρελαθούμε κιόλας τώρα. Και θα είναι και υποψήφια η κοπέλα στον ελληνικό τελικό της Eurovision για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα»

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.