Skip to main content

CELEBS

Αλέκα Καμηλά: «Kάθε τρεις και λίγο ήμουν έγκυος»

Μετάνιωσε για τις... γκλαμουριές που δεν έκανε...


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξή παραχώρησε η Αλέκα Καμηλά, η οποία μίλησε για τις... γκλαμουριές που δεν έκανε στις ΗΠΑ, ενόσω ο σύζυγός της Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς μεσουρανούσε στο NBA, αποκαλύπτοντας παράλληλα και τον λόγο που δεν δούλεψε ως μοντέλο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

«Η αλήθεια είναι πως θα μπορούσα να έχω κάνει γκλαμουριές, γιατί έκαναν και οι άλλες γυναίκες των παικτών. Δεν το έκανα αυτό το σπορ της καλής ζωής και το μετάνιωσα, γιατί όλα αυτά είναι εμπειρίες. Όμως, σε εκείνη τη φάση, θεώρησα πως δουλειά μου ήταν να μεγαλώσω τα παιδιά. Μου βγήκε αυτό το ελληνικό, παλιακό της μαμάς. Περνούσα καλά με τα παιδιά και δεν κυνήγησα να περάσω και λίγο καλά μόνη μου» ανέφερε στο περιοδικό Instyle η παρουσιάστρια της εκπομπής "Όλα Παίζουν".

Κληθείς να απαντήσει στην ερώτηση γιατί δεν επιχείρησε να δουλέψει ως μοντέλο στις ΗΠΑ, τόνισε: «Κατ'αρχήν, κάθε τρεις και λίγο ήμουν έγκυος. Και δεν ήμουν και κοριτσάκι να πω πως άφησα μια καριέρα στο μόντελινγκ για να τη συνεχίσω. Ήδη ήμουν μεγάλη όταν ξεκίνησα στο χώρο. Οπότε, δεν ήταν πια καθόλου στο μυαλό μου, είχα πει πως τελείωσε αυτό. Θα ήταν και δύσκολο να κάνω κάποια άλλη δουλειά, γιατί εγώ στην Αμερική ζούσα για πολλά χρόνια ως επισκέπτρια, μετά απέκτησα πράσινη κάρτα και το σύστημα είναι πολύ αυστηρό στο να υποδέχεται τους μετανάστες. Τους υποδέχεται, αλλά σου βγάζουν την ψυχή. Ακόμα κι εμένα, που είχα σύζυγο Αμερικανό υπήκοο και παιδιά γεννημένα εκεί».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

6 καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν εκθετικά το ρίσκο απόκτησης καρκίνου

Όλα εκείνα που πρέπει να αποφεύγεις για την προστασία της υγείας σου

CELEBS

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η απάντηση για τη σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη

«Δεν περνάω και την πιο εύκολη περίοδο της ζωής μου»