Skip to main content

CELEBS

Πασίγνωστο μοντέλο αποκαλύπτει: «Έχω δεχτεί bullying στο σχολείο για τα κιλά μου» (Photo)

«Είσαι χοντρός, πρέπει να αδυνατίσεις» του έλεγαν...


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Είναι από τα πιο περιζήτητα μοντέλα, έχοντας καταγράψει σημαντική καριέρα στο εξωτερικό. Ο λόγος για τον Αλέξη Παππά, ο οποίος σε συνέντευξή του στο περιοδικό «ΕΓΩ» αποκάλυψε ότι είχε δεχτεί bullying στο σχολείο, λόγω των κιλών του.

Κληθείς να απαντήσει για το αν τον διακρίνει και αυτόν ο ναρκισσισμός του επαγγέλματος και αν θεωρεί εαυτόν όμορφο επισήμανε:Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, αντίκριζα στον καθρέφτη ένα παχουλό παιδί που προσπαθούσε να φορέσει τα στενά τζιν του αδελφού του κουμπώνοντας μόνο τα δύο κουμπιά. Ο καημός μου δεν ήταν να αδυνατίσω. Πάντα μέσα μου έψαχνα την εσωτερική γαλήνη. Κι ένιωθα ότι αυτή διαταράσσεται κάθε φορά που μου έλεγες κάποιος «είσαι χοντρός, πρέπει να αδυνατίσεις». Δεν με ενοχλούσε τόσο το πάχος μου όσο το γεγονός ότι έδινε αφορμή στους άλλους να λένε αρνητικά πράγματα για εμένα. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που ήξερα ότι αυτό ήταν κάτι που μπορούσα να διορθώσω. Από τότε λοιπόν που συνειδητοποίησα τι θα πει ομορφιά, ποτέ μα ποτέ δεν την αναζήτησα στην εξωτερική εμφάνιση. Θεωρώ πως ένας άνθρωπος θα πρέπει να καλλιεργήσει πρώτα την εσωτερική του ομορφιά γιατί αυτή είναι που αντανακλάται και στο πρόσωπό του. Όσο πιο πολύ κοιτάς τον καθρέφτη τόσο περισσότερο κακό προκαλείς στην εσωτερική σου ηρεμία.

Ερωτηθείς δε για το αν είχε δεχτεί bullying λόγω των κιλών του τόνισε: Ναι έχω δεχτεί στο σχολείο, αλλά δεν το άφησα να με επηρεάσει. Ποτέ δεν με ενδιέφερε να κάνω παρέα με τον «μάγκα» του σχολείου, γιατί συνήθως αυτοί φέρονται έτσι. Η παρέα μου ήταν τα καλά παιδιά. Ποτέ δεν θέλησα να γίνω το «κακό» παιδί ή το πιο περιζήτητο και δημοφιλές του σχολείου.

Δες τη φωτογραφία:

0.montelo-mesa.gif

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός