Skip to main content

CELEBS

Πόσα παιδιά έχει ο Jay Z;

Nεαρός ράπερ από το New Jersey απαιτεί τεστ πατρότητας τώρα...



 

Σε λίγο τα «99 Προβλήματα» για τα οποία μας τραγουδούσε κάποτε ο Jay Z θα του φαίνονται πολύ...λίγα.

Σύμφωνα με σημερινές πληροφορίες ένας 21χρονος ράπερ από το Νew Jersey κατέθεσε μήνυση εναντίον του διάσημου καλλιτέχνη απαιτώντας από αυτόν να προχωρήσει σε τεστ πατρότητας προκειμένου να αποδειχθεί στο δικαστήριο πως είναι ο βιολογικός του πατέρας. 

Ο νεαρός λέγεται Rymir Satterthwaite και ισχυρίζεται ότι η μητέρα του είχε μία περιπέτεια με τον Jay Z στις αρχές της δεκαετίας του '90 αλλά ότι ο τελευταίος αποφεύγει συστηματικά να υποβληθεί σε εξέταση DNA.

Το NYDN αναφέρει πως ο Satterthwaite, η οικογένεια του και η νομική τους σύμβουλος είχαν κάνει όλες τις απαραίτητες νομικές κινήσεις και το 2010 όταν το δικαστήριο είχε απορρίψει το αίτημα τους καθώς οι δικηγόροι του Jay Z ισχυρίστηκαν πως εκείνο το διάστημα ο διάσημος μουσικός ζούσε στο Μανχάταν και όχι στο New Jersey. 

Tώρα η υπόθεση φαίνεται πως θα πάρει ξανά τον δρόμο προς το δικαστήριο αφού ο Satterthwaite και η δικηγόρος που τον εκπροσωπεί σκοπεύουν να βασιστούν στο γεγονός ότι το παραπάνω επιχείρημα είναι τελείως αβάσιμο και ότι δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα τρικ του γνωστού ράπερ προκειμένου να αποφύγει να αναλάβει τις ευθύνες του. 

Πάντως έτσι την είχε πατήσει και ο Jagger κάποτε με την υπόθεση εκείνης της Βραζιλιάνας και τελικά σήμερα με τον γιο του είναι αυτοκόλλητοι.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Μαρίνα Βερνίκου: Οι λαμπερές παρουσίες στη φιλανθρωπική της δημοπρασία!

Τα εγκαίνια της 6ης φιλανθρωπικής δημοπρασίας έργων τέχνης της Creaid

CELEBS

Διονύσης Παπανδρέου: Το βιογραφικό και το Instagram του νεαρού ηθοποιού

Η ηλικία, το ύψος και η καταγωγή του «Φίλιππου» από τη Γη της Ελιάς

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ζωή είναι σαν να κάνεις ποδήλατο. Για να διατηρήσεις την ισορροπία, πρέπει να συνεχίσεις να κινείσαι» Άλμπερτ Άινσταϊν

Μαθήματα σοφίας και ζωής από τον Άλμπερτ Άινσταϊν που πέθανε στις 18 Απριλίου του 1955

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

VIRAL

The Sympathizer: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς με τον Robert Downey Jr.

Η νέα σειρά από τον σκηνοθέτη του «Oldboy» και «The Handmaiden» είναι ένα καταιγιστικό κατασκοπευτικό θρίλερ με φόντο το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ.