Skip to main content

CELEBS

Μπέττυ Μαγγίρα: «Έχω κάνει πολλές φορές botox και φοράω τρέσες»!

«Σε κανένα δεν αρέσει να γερνάει» επισήμανε...


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Έχει μάθει να μιλάει με τη γλώσσα της αλήθειας και αυτό έπραξε για ακόμα μία φορά. Ο λόγος για την Μπέτυ Μαγγίρα, η οποία σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «EΓΩ Weekly» αποκάλυψε πως έχει κάνει botox πολλές φορές και πως υπάρχουν μέρες που δεν νιώθει όμορφη

Αναλυτικά όσα δήλωσε η παρουσιάστρια του «Όλα Παίζουν»:

- Έχει δοκιμάσει ποτέ botox;

«Έχω κάνει πολλές φορές botox, όχι όμως και πλαστική. Δεν το θεωρώ κάτι φοβερό. Αν μια γυναίκα νιώθει καλύτερα κάνοντας botox ή βάζοντας υαλουρονικό, δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος για να γίνεται συζήτηση.»

- Έχεις άγχος με την εικόνα σου;

«Σε κανέναν δεν αρέσει να γερνάει. Όλοι θέλουμε να είμαστε ωραίοι, νέοι και φρέσκοι, απλά καλό είναι να υπάρχει ένα μέτρο. Βλέπω υπερβολές σε πάρα πολλές τηλεοπτικές περσόνες. Νομίζω πως πρέπει να κάνεις πράγματα που σε διατηρούν στο επίπεδο του να αισθάνεσαι ωραία, αλλά μέχρι εκεί».

- Υπάρχουν μέρες που ξυπνάς και δε νιώθεις όμορφη;

«Πολλές φορές δε νιώθω όμορφη ,τις περισσότερες φορές, κάνω το λάθος και ξεσπάω στα μαλλιά μου. Η μεγαλύτερη ανασφάλεια μου βγαίνει εκεί, ίσως γιατί δεν έχω πλούσια κόμη. Τις κυριότερες αλλαγές λοιπόν, τις κάνω είτε στο χρώμα, είτε στο κούρεμα. Έπειτα το μετανιώνω και λέω “τι καλά που ήταν πριν!”. Εντάξει μικρό το κακό. Τρίχες είναι. Τώρα μάλιστα που υπάρχουν τα εξτένσιον και οι τρέσες, μπορείς να κάνεις ο,τι θέλεις. Αφού δεν ξεσπάω σε τίποτα άλλο, είμαι μια χαρά. Φοράω τρέσες».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.