Skip to main content

CELEBS

Βίκυ Καβουρά: «Ήταν κοινή απόφαση ο χωρισμός μας με τον Νίκο»

Τι είπε για τα σενάρια που είχαν ακουστεί για τον χωρισμό της με τον Οικονομόπουλο...


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν πριν περίπου ένα μήνα ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Βίκυ Καβουρά, ρίχνοντας αυλαία στη σχέση τους που διήρκησε περίπου ενάμιση χρόνο.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο περιοδικό «People» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον χωρισμό της με τον δημοφιλή τραγουδιστή αποκαλύπτοντας ότι η απόφαση να χωρίσουν ήταν κοινή.

«Δύο άνθρωποι μπορεί να αγαπιούνται πολύ, αλλά για διάφορους λόγους χρειάζεται να παίρνουν απόσταση. Ο χωρισμός μας ήταν κοινή απόφαση», τόνισε αρχικά η Βίκυ Καβουρά και συνέχισε:

«Όταν υπάρχει ένταση σε μία σχέση εγώ αποχωρώ, κάτι που έγινε κι αυτή τη φορά. Δεν ήθελα για κανένα λόγο να τσακωθώ με αυτό τον άνθρωπο. Τον αγάπησα πάρα πολύ και πήρα πολλή αγάπη».

Εν συνεχεία η ηθοποιός διέψευσε τα διάφορα σενάρια που είχαν ακουστεί για τον χωρισμό του ζευγαριού: «Δεν ισχύει ό,τι γράφτηκε για σκηνές ζηλοτυπίας, ούτε από την πλευρά μου, ούτε από την πλευρά του Νίκου. Είναι και λίγο άδικο αυτό που γράφτηκε γιατί ποτέ δεν δώσαμε δικαιώματα. Ο Νίκος ήταν κύριος με “Κ” κεφαλαίο σε αυτό το θέμα και του βγάζω το καπέλο. Το ίδιο κι εγώ. Ήμουν απόλυτα αφοσιωμένη και γενικά είμαι μονογαμική».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.