Skip to main content

CELEBS

Ελένη Τσαλιγοπούλου: Ποιο τραγούδι της που έγινε μεγάλη επιτυχία είχε μισήσει;

 «Κάποια στιγμή έχασα τελείως την Ελένη», εξομολογήθηκε...


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Συνήθως όταν ένα τραγούδι... εκτοξεύει έναν τραγουδιστή γίνεται από τα αγαπημένα του και είναι από αυτό ξεκινάει το ρεπερτόριό του.

Αυτό πάντως δεν συνέβη στην περίπτωση της Ελένης Τσαλιγοπούλου με το τραγούδι «Πιάσε με», όπως εξολομολογήθηκε η γνωστή τραγουδίστρια στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα».

«Μετά την επιτυχία του "Πιάσε με" καταγχώθηκα. Και τώρα τι κάνουμε; Πώς συνεχίζουμε; Είχα αρχίσει να μισώ το τραγούδι γιατί γινόταν τόσο μεγάλο σουξέ στον κόσμο. Δεν το ήθελα καθόλου στην αρχή. Τόσο πολύ δεν τους είχα εμπιστοσύνη γι' αυτό το κομμάτι που ένα βράδυ γύρισα από κάποιο χώρο που τραγουδούσα, έβαλα τις πυτζάμες μου, ανέβηκα και το είπα μια φορά. Λέω "θα το πω μια φορά και θα πέσω για ύπνο, μη με απασχολείτε μ' αυτό το τραγούδι". Δεν το ξαναείπα το τραγούδι. Το demo είναι αυτό» επισήμανε.

Εν συνεχεία η γνωστή ερμηνεύτρια παραδέχτηκε ότι η μεγάλη και ξαφνική επιτυχία την έκαναν να χάσει τον εαυτό της, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Κάποια στιγμή έχασα τελείως την Ελένη».


 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.