Skip to main content

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Αποκάλυψε αν έχει δεχτεί πρόταση γάμου

Ti ψάχνει σε μια σχέση προκειμένου να πάρει την απόφαση να νοικοκυρευτεί...


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Ο θεός ήταν αρκετά απλόχερος μαζί της, καθώς εκτός από ομορφιά της χάρισε και ταλέντο, με αποτέλεσμα να είναι από τις πιο πολλά υποσχόμενες ηθοποιούς της νέας γενιάς.

Ο λόγος για την Τόνια Σωτηροπούλου, η οποια σε συνέντευξή της στο «ΟΚ» αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι δεν έχει δεχτεί μέχρι σήμερα κάποια πρόταση γάμου, αν και όπως παραδέχτηκε, μια φορά έφτασε πολύ κοντά στο να ντυθεί νυφούλα.

«Επίσημη πρόταση γάμου με δαχτυλίδι δεν έχω δεχτεί. Στα 22 μου ήμουν με έναν άνθρωπο που μου είπε ότι πίστευε πως θα μπορούσα να ήμουν η γυναίκα που θα παντρευόταν. Εγώ τότε είχα μόλις τελειώσει τις σπουδές μου στην Αγγλία και ήμασταν ήδη έναν χρόνο μαζί. Σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκα σε εκείνη τη φάση της ζωής μου να παντρευτώ, αλλά επειδή είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ, μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να εξελίσσεται μαζί του» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Σε ερώτηση για το τι ψάχνει σε μια σχέση προκειμένου να πάρει την απόφαση να νοικοκυρευτεί: «Για να πάρεις την απόφαση να παντρευτείς πρέπει να είσαι σίγουρη ότι έχεις απέναντί σου έναν άντρα με τον οποίο θα είστε μαζί τουλάχιστον για τα επόμενα δέκα χρόνια και που θα θέλεις να κάνεις μαζί του παιδιά».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος