Skip to main content

CELEBS

Stan: «Δεν καβάλησα το καλάμι και γι' αυτό υπάρχω ακόμη»

«Η μητέρα μου νόμιζε ότι την είχα ψωνίσει» τόνισε...


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Είναι από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές της νέας γενιάς και τα τραγούδια του έχουν μεγάλη απήχηση ειδικά στη νεολαία. Ο λόγος για τον Stan, ο οποίος σε συνέντευξή του μίλησε για κάποιες ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού από τις φαν του, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι δεν... καβάλησε ποτέ το καλάμι και γι' αυτόν τον λόγο υπάρχει ακόμα στο μουσικό στερέωμα.

«Ποτέ δεν καβάλησα το καλάμι και αυτός είναι ο λόγος που υπάρχω ακόμα στον χώρο. Ποτέ δεν πήρα ακριβό αυτοκίνητο, δεν αλλάζω στυλ ζωής, συνήθειες κ.λπ. Είχα δίπλα μου τους γονείς μου και αληθινούς φίλους, ανθρώπους που πάντοτε μου λένε την αλήθεια. Έχω τσακωθεί με φίλους γιατί δεν ήθελα να έχω "αυλή". Αν με γνωρίσει κάποιος καταλαβαίνει ότι είμαι δεκτικός και απλός. Ποτέ δεν έχω αφήσει άνθρωπο έξω από το καμαρίνι μου και πάντα προσπαθώ να ικανοποιώ εκείνους που με τιμούν σε κάθε εμφάνιση μου. Αν κάποια στιγμή αγχωθώ ή φοβηθώ, αυτό φαίνεται στο πρόσωπο μου. Δεν κρύβω ότι ο πολύς κόσμος με τρομάζει, δεν τον έχω συνηθίσει. Έχω ζήσει ακραίες καταστάσεις με θαυμάστριες» δήλωσε στο Πρώτο Θέμα ο τραγουδιστής.

Κληθείς να αναφέρει κάποιο περιστατικό με ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού προς το πρόσωπό του τόνισε: «Η μητέρα μου νόμιζε ότι την είχα ψωνίσει μέχρι που την πήρα μαζί μου σε ένα live. Όταν φτάσαμε στο εμπορικό κέντρο, της είπα να πάμε από το ασανσέρ και όχι από τις σκάλες για να αποφύγουμε τον κόσμο. Μου είπε "τι είναι αυτά που λες;". Φτάσαμε στον χώρο της εκδήλωσης, ήταν μαζεμένα 300 άτομα και ξαφνικά άκουσα κραυγές και είδα μπροστά μου ένα πλήθος να ορμά καταπάνω μου. Όπως ήταν επόμενο, έχασα τη μητέρα μου με τις θαυμάστριες να μου τραβάνε τα μαλλιά και να κοιτούν αν είχαν μείνει τρίχες στη χούφτα τους. Ε, όταν σου συμβαίνουν τέτοια περιστατικά τρομάζεις. Είμαι ήρεμος άνθρωπος και δεν κάνω επίδειξη, όμως αυτό με ξεπερνά».

Ερωτηθείς δε για το ποιο νομίζει ότι είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχει κάνει εξομολογήθηκε:  «Είμαι ευκολόπιστος και ανοίγομαι αρκετά. Έχω εμπιστευτεί ανθρώπους που με έχουν πληγώσει».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Διαζύγια διασήμων: Zευγάρια που έβγαλαν ανακοίνωση για τον χωρισμό τους

Όταν Μενεγάκη-Λάτσιος, Σκορδά-Λιάγκας, Λασκαράκη-Τσιμιτσέλης έγιναν... τέως

CELEBS

Έλενα Τσαγκρινού: Το gender reveal party & το φύλο του μωρού που περιμένει

Η τραγουδίστρια βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της

CELEBS

Νικόλαος - Τατιάνα: Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό - Σε νέες σχέσεις και οι δύο

Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ διήρκησε 14 χρόνια

Προτεινόμενα

BLOGS

Ripley: Ο ταλαντούχος κύριος Scott στην καλύτερη τηλεοπτική διασκευή των τελευταίων ετών

Εντυπώσεις από την τηλεοπτική διασκευή του κλασικού noir μυθιστορήματος της Patricia Highsmith, που βάζει το Netflix ξανά στο παιχνίδι. 

CELEBS

Διαζύγια διασήμων: Zευγάρια που έβγαλαν ανακοίνωση για τον χωρισμό τους

Όταν Μενεγάκη-Λάτσιος, Σκορδά-Λιάγκας, Λασκαράκη-Τσιμιτσέλης έγιναν... τέως

FASHION NEWS

Η Gigi Hadid μας ταξιδεύει νοσταλγικά στο 1930

Σε μια φωτογράφιση εμπνευσμένη από το στυλ του διάσημου φωτογράφου Yevonde