Skip to main content

CELEBS

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Νιώθω στενάχωρα και άβολα που έφυγα από τον ΑΝΤ1»

Από την οικογένεια δεν απολύεσαι..


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Παρελθόν αποτελεί για τον ΑΝΤ1 η Κατερίνα Γκαγκάκη μετά από περίπου 10 χρόνια στη θέση της διευθύντριας Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του καναλιού, κι έχοντας  παράλληλα κάνει επιτυχημένες εμφανίσεις ως μέλος της κριτικής επιτροπής στους τρεις κύκλους του δημοφιλούς talent show «The X-Factor» και στους δυο κύκλους του «Your Face Sounds Familiar».
 
Η ίδια το μεσημέρι της Κυριακής  βρέθηκε στη θεατρική παράσταση «Ηρακλής, οι 12 άθλοι», του Σάκη Ρουβά, η οποία ήταν αφιερωμένη στον Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» και μίλησε για την απομάκρυνσή της από το κανάλι, τονίζοντας ότι νιώθει άβολα και στενάχωρα με αυτήν την εξέλιξη, ενώ επισήμανε παράλληλα με νόημα ότι από την οικογένεια δεν απολύεσαι.
 
«Είναι λίγο δύσκολο όταν είσαι τόσα χρόνια σε έναν οργανισμό και δη σε διοικητική θέση και γνωρίζεις ποιες είναι οι ανάγκες του και τι είναι καλύτερο για εκείνον, να μην κατανοήσεις ότι ένα βήμα είναι το κατάλληλο για την συγκεκριμένη εποχή. Άρα ανθρώπινα μπορεί να είναι κάπως στενάχωρο διότι αλλάζει η καθημερινότητα σου. Και δεν σας κρύβω ότι αν δεν ήμουν εγώ σε αυτή τη θέση και ήμουν ένας σύμβουλος, θα έλεγα ακριβώς το ίδιο γιατί οι ανάγκες αλλάζουν, τα media μπαίνουν σε ένα μοτίβο του εξωτερικού, δίνουν προς τα έξω, σε εξωτερικούς συνεργάτες πάρα πολλά πράγματα και ειδικά πράγματα και τομείς όπως είναι το μάρκετινγκ, η επικοινωνία. Είναι το μοτίβο που ισχύει παντού. Για να είμαστε ειλικρινείς δεν μπορούμε να καταδικάσουμε κινήσεις οι οποίες σε άλλες χώρες θεωρούνται πρόοδος και στη δική μας να μείνουμε σε μία παλαιολιθική τακτική και να πούμε… “όχι, δεν”. Να σας πω ότι προσωπικά δεν αισθάνομαι άβολα και στενάχωρα; Δεν θα σας το πω. Είναι δέκα χρόνια κάθε μέρα. Να σας πω ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι η οικογένεια μου; Είναι. Από την οικογένεια δεν απολύεσαι» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:
 
«Ένας άνθρωπος σε αυτή τη θέση και σε ένα τέτοιο κομμάτι και σε αυτή την περίοδο, το θεωρώ αντιεπαγγελματικό και νομίζω ότι τόσα χρόνια έχω δείξει πολύ καλά αν είμαι ή δεν είμαι επαγγελματίας. Το θεωρώ αντιεπαγγελματικό να πω ότι κύριοι τώρα που είναι μια περίοδος αναπροσαρμογής κάντε το μόνοι σας. Θεωρώ πολύ σωστό σε αυτούς τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου και παραπάνω από δίπλα μου, να είμαι για δύο μήνες τουλάχιστον έτσι ώστε να βοηθήσω στη μετάβαση, να γίνει σωστά».
 
Όσο, για τον αν έχει σκεφτεί το επόμενο επαγγελματικό της βήμα, επισήμανε: «Θα σας πω ψέματα αν σας πω ότι όταν είσαι σε αυτή τη θέση και βλέπεις τα πράγματα όπως γίνονται, δεν έχεις κάποια όνειρα να κάνεις, διαφορετικά. Τώρα αν αυτό το φανταζόμουν τώρα ή σε δύο ή τρεις μήνες, είναι άλλο θέμα. Έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου, ναι. Αλλά επίσης θεωρώ ότι αν δεν τελειώσει το ένα κομμάτι τελείως, να κλείσεις το βιβλίο, να κλείσεις το ημερολόγιο, να γράψεις και την τελευταία λέξη, είναι άτοπο να ξεκινάς το επόμενο».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Make up στα ρούχα σου; Δες πώς να μη μείνει λεκές

Μια εύκολη λύση με κάτι που μάλλον έχεις ήδη στο μπάνιο σου

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga