Skip to main content

CELEBS

Τένια Μακρή: «Πιθανότατα μελλοντικά θα είμαι μια ανακοίνωση του silver alert»

Γιατί αποφάσισε να απέχει από την τηλεόραση...


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Για τη μεγαλύτερη μάχη στη ζωή της, αυτήν με τον καρκίνο, την οποία κατάφερε και κέρδισε μίλησε η γνωστή ψυχολόγος Τένια Μακρή, η οποία τόνισε μεταξύ άλλων ότι δεν φοβήθηκε τον θάνατο.
 
Σε ερώτηση αν θα έκανε σήμερα εκπομπή, ανέφερε: «Αν είχα μια ενδιαφέρουσα πρόταση θα το σκεφτόμουν. Μετά το Alter μου έγιναν κάποιες προτάσεις αλλά ήθελα να βρω χρόνο για εμένα πια».
 
Αναφερόμενη στην περιπέτειά της με τον καρκίνο εξομολογήθηκε: «Κράτησε περίπου εννέα μήνες. Ο καρκίνος είναι μία μοναχική ασθένεια. Την περνάς μόνος σου, γιατί είναι πολύ μεγάλες οι αλλαγές που συμβαίνουν στον ίδιο σου τον εαυτό. Άρα την εποχή που διαγνώστηκα με καρκίνο και στη συνέχεια όταν ήμουν στην διαδικασία της θεραπείας, οι συμπαραστάτες μου ήταν η κόρη μου, ο αδελφός μου και η νύφη μου. Δεν γνώριζε άλλωστε, κάποιος άλλος τίποτα».
 
Όσο για το αν φοβήθηκε για τη ζωή της επισήμανε: «Ούτε τον θάνατο δεν φοβήθηκα ούτε τη διαδικασία της θεραπείας γιατί πίστεψα ότι αυτή ήταν για το καλό μου. Εκείνο που πάντα με φόβιζε και με φοβίζει, ήταν και είναι μήπως χάσω τα λογικά μου. Όσο μεγαλώνω μάλιστα και ο σκληρός δίσκος του μυαλού μου γεμίζει περισσότερο και ξεχνάω κάποια πράγματα, λέω πως πιθανότατα μελλοντικά, θα είμαι μια ανακοίνωση του silver alert και γελάω πολύ με αυτό».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος