Skip to main content

CELEBS

Βέφα Αλεξιάδου: Η οργισμένη της απάντηση για το δημοσίευμα που την εμφάνιζε έτοιμη να δώσει τέλος στη ζωή της

Αντλεί δύναμη από την προσευχή μετά την απώλεια των δύο παιδιών της...


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Τα πυρά της εναντίον γνωστού περιοδικού που υποστήριζε πως σκεφτόταν να δώσει τέλος στη ζωή της, μετά την απώλεια των παιδιών της, εξαπέλυσε μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook η Βέφα Αλεξιάδου, η οποία χαρακτήρισε πέρα για πέρα ψευδές το δημοσίευμα, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι έχει χρέος να σταθεί στο πλευρό των εγγονών  και των γαμπρών της.
 
«Το έχω πει πολλές φόρες θα το επαναλάβω άλλη μια. Η δημοσιογραφία στην Ελλάδα δεν έχει φραγμό! Δεν σέβεται πια κανέναν.Κακοήθειες και κουτσομπολιά που διασύρουν υπολήψεις φιγουράρουν στα εξώφυλλα των περισσότερων περιοδικών. Αυτή την εβδομάδα στο εξώφυλλο του περιοδικού, η φωτογραφία μου με το ασύστολο ψέμα, το σπαραχτικό μου μήνυμα περί αυτοκτονίας. Και το άρθρο μέσα γεμάτο κακοήθειες και ψέματα», ανέφερε η οργισμένη απάντηση της γνωστής μαγείρισσας.
 
Στη συνέχεια, η Βέφα Αλεξιάδου αναφέρθηκε με συγκινητικά λόγια για τον χαμό των παιδιών της, αλλά και το χρέος που η ίδια έχει στα εγγόνια της: «Έχοντας βαθιά πίστη στο Θεό, αντιμετωπίζω το χαμό των παιδιών μου, αντλώντας δύναμη από την προσευχή και συνεχίζοντας την πορεία μου στη ζωή, με το κεφάλι ψηλά. Έχω ιερό καθήκον να φροντίσω τις εγγονές μου και να συμπαρασταθώ στους γαμπρούς μου. Είναι κι αυτοί παιδιά μου. Ζήτησα από τους υπεύθυνους του περιοδικού να κάνουν διάψευση, αλλιώς θα στείλω εξώδικο. Τι κρίμα! τι ντροπή για ένα έντυπο να προσπαθεί να πουλήσει με κακοήθειες και κουτσομπολιά για πρόσωπα γνωστά στον κόσμο! Κατάντια της ελληνικής δημοσιογραφίας».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.