Skip to main content

CELEBS

Μελίνα Ασλανίδου: «Η φύση με προορίζει για να γίνω μητέρα»

H γνωστή τραγουδίστρια μίλησε και για την απιστία...


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Για το θέμα της μητρότητας ρωτήθηκε η Μελίνα Ασλανίδου σε πρόσφατη συνέντευξή της τονίζοντας ότι η φύση την προορίζει να γίνει μητέρα, αφότου, πρώτα ερωτευτεί και αισθανθεί πιο έντονα αυτό το συναίσθημα, όπως υπογράμμισε.
 
«Είμαι γυναίκα και η φύση με προορίζει για να γίνω μητέρα. Η οικογένεια και τα παιδιά είναι η ολοκλήρωση της γυναίκας χωρίς αυτό να είναι εμμονή. Πιστεύω ότι πάντα μια γυναίκα ερωτεύεται πρώτα και μετά σκέφτεται τα υπόλοιπα. Φαντάζομαι ότι όταν ερωτευτώ, θα μου εμφανιστεί πιο έντονα το συναίσθημα αυτό» ανέφερε η coach του The Voice.
 
Τι πιστεύει όμως για την απιστία η γνωστή τραγουδίστρια; «Πιστεύω ότι ή απιστία είναι μέσα στη ζωή. Αν έχω δικαίωμα επιλογής, επιλέγω να μην το μάθω ποτέ. Μου έχει συμβεί, κι ενώ το συγχώρησα, παρέμεινε μια ανοιχτή πληγή, που δεν έκλεισε ποτέ», εξομολογήθηκε. 
 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός