Skip to main content

CELEBS

Shia LaBeouf: Τι είναι αυτό το πράγμα στο κεφάλι του;

Γιατί Shia, γιατί;



Κάτι συμβαίνει με τα αγόρια του Hollywood… Μετά την ανακοίνωση του κουρέματος του Jared Leto που μας έκανε σχεδόν να δακρύσουμε από τη στεναχώρια, ένα ακόμη Hot αγόρι, ο Shia LaBeouf κουρεύτηκε. Όχι δεν ήταν hair crush μας ήταν σκέτο crush μας αλλά σχεδόν σταμάτησε να είναι εξαιτίας της παρακάτω φωτογραφίας.

Όπως βλέπετε, ο Shia αποφάσισε να αφήσει μια κοτσίδα-χαίτη και να την πιάσει μάλιστα με χρωματιστά λαστιχάκια αλλά αυτό είναι το μικρότερο από τα προβλήματά μας. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε το σκεπτικό με το οποίο, εν έτη 2015, ο διάσημος και όμορφος ηθοποιός κουρεύτηκε κατ΄αυτό τον τρόπο. Πρόκειται για αντίδραση; Φάρσα; Μεταμόρφωση εξαιτίας νέου ρόλου; Ειλικρινά δεν το γνωρίζουμε. Ελπίζουμε ωστόσο να τον δούμε άνευ κοτσίδας στην επόμενη δημόσια εμφάνισή του και στο μεταξύ να μην δούμε κανέναν άλλο ωραίο άντρα του Hollywood με αμφιλεγόμενο χτένισμα. Α! Και πολύ θα θέλαμε να βγάλει και αυτό το απαίσιο σκουλαρίκι. But then again, όλα φαίνονται άσχημα κάτω από αυτό το κούρεμα…

shia-labeouf-apaisia-mallia-kotsidaki.png

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.