Skip to main content

CELEBS

Kim Kardashian: Έγινε ξανθιά!

Άρα πλέον τα έχει δοκιμάσει ΟΛΑ...



 

Η Kim Kardashian δεν καλύπτει ποτέ το πρόσωπό της ή το σώμα της χωρίς λόγο. Για αυτό όταν φωτογραφήθηκε από τους παπαράτσι στο αεροδρόμιο φορώντας ένα μακρύ παλτό και ένα μαύρο σκούφο στο κεφάλι της που κάλυπτε τα πλούσια μαλλιά της, όλοι άρχισαν να αναρωτιούνται τι ακριβώς προσπαθεί να κρύψει. Η απάντηση δόθηκε φυσικά όταν έφτασε στο Παρίσι για να συναντήσει τον Kanye West, με τον οποίο θα παρακολουθήσουν μαζί την εβδομάδα μόδας στην πρωτεύουσα της Γαλλίας: Η διάσημη τηλεπερσόνα έκανε μια δραστική αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της και από καστανή έγινε πάλι ξανθιά!

Οι λόγοι που δεν έκανε μια πιο θεαματική εμφάνιση -όπως τότε που αποφάσισε να ποζάρει φορώντας μπλε φακούς επαφής- που να επιδεικνύει την αλλαγή στα μαλλιά της είναι πολλοί: Καταρχήν, είναι πιθανό η Kim ήθελε να κάνει έκπληξη στον σύζυγό της που δεν είχε δει για μια ολόκληρη εβδομάδα. Εξάλλου, όπως είχε δηλώσει η ίδια στο παρελθόν ο Kanye λατρεύει τα ξανθά μαλλιά. 

spl967915_006.jpg

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου