Skip to main content

CELEBS

Ryan Reynolds: Γιατί δεν θέλει να αποκαλύψει το όνομα της κορούλας του;

Κούκλος και με χιούμορ...



Πριν δυο μήνες έγιναν γονείς, και από εκείνη τη στιγμή οι δυο τους ζουν τις απόλυτες στιγμές ευτυχίας, την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι προσπαθούν να αντλήσουν οποιαδήποτε πληροφορία για το όνομα που θα δώσουν στην πρώτη τους κόρη. Και ενώ Ryan Reynolds και Blake Lively το κρατούν μυστικό, οι φημολογίες δίνουν και παίρνουν για το όνομα της μονάκριβης κόρης τους, από τη στιγμή που ήρθε στον κόσμο.

Ανάμεσα στα επίδοξα ονόματα, ακούσαμε και το Violet αλλά και το James, ωστόσο κανένα από αυτά μάλλον δεν θα είναι αυτό που δώσουν στη μικρή της οικογένειας. Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε πρόσφατα για το γεγονός που τόσο έχει απασχολήσει, αποκαλύπτοντας, φυσικά αστειευόμενος, τον λόγο που το διάσημο ζευγάρι κρατά μυστικό το όνομα που θα χαρίσουν στην μικρή.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο ίδιος: «Αυτό το μικρό κορίτσι κάποια μέρα θα μεγαλώσει, θα γίνει έφηβη, θα ανακαλύψει πως αποκάλυψα το όνομά της δημόσια και θα με κάνει να πληρώσω για αυτό, με ψυχολογικό πόλεμο», αποδεικνύοντας μας για ακόμα μια φορά, πως εκτός από το ότι είναι όμορφος, σέξι, ταλαντούχος, καλός πατέρας και σύζυγος έχει και χιούμορ.

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός