Skip to main content

CELEBS

Πώς αποχαιρέτησαν οι επώνυμοι τον αδικοχαμένο Βαγγέλη Γιακουμάκη

Στο πένθος όλη η Ελλάδα για την τραγική κατάληξη της εξαφάνισης του φοιτητή


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Tραγικός ήταν ο επίλογος στο «θρίλερ» της εξαφάνισης του φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος αγνοούνταν επί 37 ημέρες.

Το άψυχο σώμα του άτυχου φοιτητή βρέθηκε το πρωί της Κυριακής κοντά στην γαλακτοκομική σχολή των Ιωαννίνων, με την θλιβερή είδηση αυτή να βυθίζει στο πένθος και να συγκλονίζει ολόκληρη την Ελλάδα.

Μόλις έγινε γνωστό ότι επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο για τον 20χρονο φοιτητή, ο οποίος είχε πέσει επανειλημμένως θύμα bullying από συμφοιτητές του, αρκετοί επώνυμοι και μη έσπευσαν να κάνουν το δικό τους σχόλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

«Αυτή η είδηση είναι εθνικό πένθος. Και τάφος για τις συνειδήσεις μας. Ένα πλάσμα ουράνιο ένα μικρό παιδί που βασανίστηκε. Μόνο. Γιατί;  Όχι γιατί ήταν διαφορετικό. Άλλα γιατί συνάντησε κακούς. Διαφορετικούς. Ψυχή μου όμορφη πήγαινε στους καλούς. Σε περιμένουν αγκαλιές», έγραψε η Κατερίνα Ζαρίφη δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του αδικοχαμένου φοιτητή έγραψε μέσω Instagram.

Από την πλευρά του ο Πάνος Καλλίδης, μέσω Twitter, έγραψε: «Πραγματικά πολύ στενάχωρη η εξέλιξη με τον άτυχο Βαγγέλη. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχούλα του και επιτέλους ας βρεθούν οι ένοχοι».

«Βρέθηκε τελικά το πτώμα του άτυχου παιδιού... Το στομάχι μου με έπιασε. Εύχομαι να τιμωρηθούν όποιοι το κάνανε», επισήμανε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Αργύρης Αγγέλου, ο οποίος  λίγο αργότερα εξέφρασε και μέσω Instagram την ευχή του να σταματήσουν εδώ και τώρα τα φαινόμενα ενδοσχολικού εκφοβισμού.

Η Κλέλια Πανταζή στο μήνυμά της  για τον αδικοχαμένο φοιτητή έγραψε: «Πόσο άδικο τέλος... Πόσο κρίμα.. Πόσο ντρέπομαι που στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά... Να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι κ να ευχηθούμε όλοι να μην υπάρξει άλλο θύμα bullying... Καλό ταξίδι... Ας αναπαυτεί επιτέλους η ψυχούλα σου...».

Πάντως και η Κατερίνα Καραβάτου δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της για την τραγική κατάληξη του 20χρονου φοιτητή στην πρωινή της εκπομπή στο «E», απ'όπου προσπάθησε να δώσει στον «αέρα» όλες τις τελευταίες εξελίξεις για το τραγικό γεγονός.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.