Skip to main content

CELEBS

Δημήτρης Σταρόβας: «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανένα»

Καταπιέζεται άραγε στα Καρντάσιανς;


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Ο Δημήτρης Σταρόβας σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τη συμμετοχή του στην εκπομπή Καρντάσιανς, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν.

Αποσπάσματα της συνέντευξής του στο TV Έθνος:

Καταπιέζεσαι από τη συμμετοχή σου στην εκπομπή;

«Γιατί το λες αυτό;»

-Γιατί υπάρχουν στιγμές που σε παρακολουθώ και θαρρώ πως καταπιέζεσαι αφόρητα.

«Δεν καταπιέζομαι καθόλου, είμαι μια χαρά άνετος και... χαλαρός (γέλια). Μιλάω όταν έχω κάτι να πω»

-Ακόμα και όταν δεν βγάζεις μιλιά;

«Οταν θέλω να μιλήσω μιλάω, όταν πάλι θεωρώ ότι δεν έχω κάτι να πω, δεν μιλάω. Προσωπικά δεν έχω τέτοια άγχη και τέτοιες ανασφάλειες και πιστεύω πως δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν. Ασε που το τι μπορεί να περιμένει ο άλλος από σένα είναι κάτι πολύ σχετικό. Μου λένε, ας πούμε, ήρθε ο Αδωνις και δεν τον έβρισες; Γιατί να τον βρίσω τον άνθρωπο;»

-Για να κάνω τον... δικηγόρο του διαβόλου, υπάρχει και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ο οποίος μιλάει ακατάπαυστα στην εκπομπή.

«Το τι κάνει ο Γρηγόρης δεν με απασχολεί. 'Η μάλλον, για να είμαστε και ειλικρινείς, έτσι έχει μάθει ο άνθρωπος και καλά κάνει. Μέσα σε μια τέτοια τηλεόραση έχει μυηθεί, όπου ο δημοσιογράφος ή ο παρουσιαστής μπορεί να μιλάει τα 35 από τα 45 λεπτά μιας εκπομπής και ο καλεσμένος να έχει προλάβει να πάρει τον λόγο μόλις για 15 λεπτά. Τι να κάνουμε τώρα; Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά. Εδώ βλέπεις ένα σίριαλ όπου γκαρίζουν όλοι μαζί για να εντυπωσιάσουν και αυτό σου λέει μετά ο άλλος είναι τέχνη και υποκριτική».

-Ποια είναι η γνώμη σου για τη Μαρία Μπεκατώρου; Με την παρουσία της στα «Καρντάσιανς» εισπράττει ό,τι τηλεοπτικά τής αξίζει;

«Σαφέστατα και όχι... Η Μαρία μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα πράγματα και το έχει αποδείξει. Για παράδειγμα υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει πει πως η Μαρία ήταν υπέροχη στο «Familiar»;»

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου