Skip to main content

CELEBS

Κατερίνα Καραβάτου: «Προτιμώ να είμαι ευαίσθητη παρά σκληρή επαγγελματίας»

Πιστεύει ότι τα πάντα σ'αυτή τη δουλειά είναι προσωρινά


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί της έχουν να λένε για τους καλούς της τρόπους και τη θετική ενέργεια που βγάζει.

Ο λόγος γίνεται για την Κατερίνα Καραβάτου, η οποία παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία μαζί με τον σύζυγό της, Κρατερό Κατσούλη την πρωινή εκπομπή του "Ε" κάθε Σαββατοκύριακο.

Η παρουσιάστρια μίλησε στο TV ζάπινγκ για το που διαφέρει με το κορίτσι που πριν δέκα χρόνια έφτασε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, τονίζοντας: «Δεν είμαι το ίδιο ανυποψίαστη, από την άλλη όμως συνεχίζω να έχω την ίδια όρεξη και χαρά για τα πράγματα αυτού του κοριτσιού από τη Θεσσαλονίκη που τώρα έχει μεγαλώσει».

Εν συνεχεία τόνισε πως: «Αποκτώντας την εμπειρία ξέρεις να βάζεις τα πράγματα σε μια διαφορετική προτεραιότητα και να ξεχωρίζεις τα σημαντικά από τα ασήμαντα. Έχω δηλώσει και παλιότερα, όμως, πως η ευαισθησία χωράει στην τηλεόραση. Προτιμώ, λοιπόν, να είμαι ένας ευαίσθητος, κανονικός άνθρωπος παρά ένας σκληρός επαγγελματίας που δεν καταλαβαίνει τίποτα. Ξέρω ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και ότι σχεδόν τα πάντα σε αυτήν τη δουλειά είναι προσωρινά. Πολλά, μάλιστα, δεν περνούν από το χέρι μου. Αυτά, όμως που εξαρτώνται από μένα τα προσπαθώ πολύ».

Καταλήγοντας η Κατερίνα Καραβάτου υπογράμμισε: «Ξέρω από μικρή ποιοι είναι οι φίλοι μου. Δεν μπερδεύω τους συνεργάτες με τους φίλους μου. Με όσους είχα καλές σχέσεις συνέχισα να έχω. Αυτοί που ήξερα ότι με αγαπάνε συνέχισαν να με αγαπάνε, αυτοί που με εκτιμούσαν συνέχισαν να με εκτιμούν».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου