Skip to main content

CELEBS

Γιάννης Μπέζος: «Η "Εθνική Ελλάδος" θα αφήσει χνάρι πίσω της»

Ξεχωρίζει επίσης τους Συμμαθητές


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Για τις τηλεοπτικές σειρές που έχει ξεχωρίσει από αυτές που παρακολουθούμε φέτος στην ελληνικη τηλεόραση μίλησε ο Γιάννης Μπέζος σε συνέντευξή του στην εκπομπή «join us».

«Παρακολουθώ την «Εθνική Ελλάδος» και τους «Συμμαθητές». Η «Εθνική Ελλάδος» κατά τη γνώμη μου είναι ένα εξαιρετικό σίριαλ που θα αφήσει χνάρι πίσω του. Ας μην είναι τόσο αστείο. Θα περίμενε κάποιος να είναι σαν το "Παρά Πέντε". Όχι και δεν πρέπει να είναι σαν αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικα ο γνωστός ηθοποίος.

Αναφορικά με το θέμα της δημοσιότητας ο Γιάννης Μπέζος επισήμανε: «Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα κυκλοφορούσα, θα έκανα κοσμικές εμφανίσεις και θα ντυνόμουν κάπως. Ίσως να φανεί παράξενο, αλλά δεν με αναγνωρίζει ο κόσμος ιδιαίτερα έξω. Πρέπει να το επιδιώξεις για να σε αναγνωρίσουν. Οι άνθρωποι βλέπουν αλλά δεν δίνω χειραψίες όταν βγαίνω έξω. Ο κόσμος με έναν τρόπο καταλαβαίνει αν του δώσεις εσύ να καταλάβει. Αν θέλεις να γίνεις το επίκεντρο, μπορείς».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.