Skip to main content

CELEBS

Angelina Jolie: Αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε προληπτική αφαίρεση ωοθηκών!

Μετά την διπλή μαστεκτομή η διάσημη ηθοποιός κάνει ακόμη μία επένδυση στην προσπάθεια της να κρατήσει τον καρκίνο μακριά. 



 

Η ηθοποιός έκανε την ανακοίνωση μέσω ανοικτής επιστολής στην εφημερίδα New York Times, δύο χρόνια αφού υποβλήθηκε σε προληπτική διπλή μαστεκτομή για τους ίδιους λόγους, εξαιτίας της παρουσίας ελαττωματικού γονιδίου.

Η Angelina Jolie εξηγεί ότι είχε προετοιμασθεί προ πολλού για την επέμβαση, η οποία την έφερε στη φάση της εμμηνόπαυσης στα 39 της χρόνια.

Μετά την προληπτική διπλή μαστεκτομή της ηθοποιού, οι γιατροί είχαν παρατηρήσει αύξηση των ασθενών που επέλεγαν αυτήν τη μέθοδο, ακόμη και αν δεν είχαν συγκεκριμένους λόγους.

«Oι γιατροί μου, μού είπαν πως πρέπει να κάνω την επέμβαση αφαίρεσης των γεννητικών μου οργάνων 10 χρόνια πριν την εμφάνιση του καρκίνου σε συγγενικό μου πρόσωπο. Η μητέρα μου διαγνώστηκε με καρκίνο στα 49. Εγώ είμαι 39», έγραψε η ηθοποιός στο συγκινητικό της κείμενο.

Όπως ξέρεις η Angelina  εκτός από τη μητέρα της, έχει χάσει και τη θεία και τη γιαγιά της από καρκίνο.

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.