Skip to main content

CELEBS

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Έχει κακοποιηθεί ποτέ από σύντροφό της;

 Ποτέ και ποιος της είπε «Άντε φύγε, μωρή, από 'δω, μη φας κι εσύ καμία»;


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Με αφορμή τον ρόλο της στο σίριαλ που πρωταγωνιστεί, όπου υποδύεται μία γυναίκα που κακοποιείται από τον άντρα της η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ρωτήθηκε αν της έχει συμβεί κάτι τέτοιο στην προσωπική της ζωή.

Η απάντηση της ηθοποιού ήταν αρνητική, ωστόσο εξομολογήθηκε ότι ξέρει αρκετές περιπτώσεις γυναικών που περνούν αυτόν τον γολγοθά, αποκαλύπτοντας ότι μία φορά μπήκε στη μέση για να προστατέψει μία γυναίκα, η οποία κακοποιείτο από τον σύζυγό της.

«Όχι, δεν θα το επέτρεπα ποτέ. Αλλά στο κοινωνικό μου περιβάλλον έχω συναντήσει πολλές γυναίκες σαν τη Φρόσω που υποδύομαι. Ξέρω πολλές γυναίκες στη γειτονιά μου που τις κακοποιούσε ο άντρας τους και, επειδή είναι ένα θέμα που με απασχολούσε από μικρό κορίτσι, με ενοχλούσε που έβλεπα στο πρότυπο του άντρα-αφεντη να νομιμοποιούνται και η καταπίεση και το ξύλο.

Μεγαλώνοντας, συνειδητοποίησα ότι η κακοποίηση των γυναικών από τους άντρες δεν αφορούσε μόνο τα σπίτια όπου υπήρχε φτώχια και μιζέρια, αλλά και άλλες «ιλουστρασιόν» οικογένειες που δεν πήγαινε ο νους σου. Και δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτε για να βοηθήσεις αυτές τις γυναίκες, αν οι ίδιες δεν αποφασίσουν να αλλάξουν τη ζωή τους. Μου έχει τύχει να μπω στη μέση για να χωρίσω έναν άντρα που κακοποιούσε τη σύντροφό του και μου είπε: «Άντε φύγε, μωρή, από 'δω, μη φας κι εσύ καμία!» τόνισε χαρακκτηριστικά στο ΟΚ η γνωστή ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός