Skip to main content

CELEBS

H Μegan Fox δεν είναι χαζή!

Το ξέσπασμα της απέναντι σε όσους την αντιμετωπίζουν υποτιμητικά...



 

Το παράπονο της για όσους την θεωρούν «χαζή και αμόρφωτη» εξέφρασε δημόσια η Megan Fox, κατά την διάρκεια συνέντευξης της στο «Harper’s Bazaar» της Αραβίας.

Η 28χρονη ηθοποιός και μητέρα δυο παιδιών, καρπών του έρωτα της με τον Bryan Austin Green, προσπάθησε να αποκαταστήσει όσο μπορούσε τουλάχιστον την εικόνα της, ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις από τα media και τον κόσμο προς το πρόσωπό της.

«Πιστεύω πως ο περισσότερος κόσμος υποθέτει πως δεν είμαι πολύ έξυπνη, μορφωμένη ή σοβαρή, επειδή θεωρούν πως βγάζω προς τα έξω μια εικόνα πιο ναρκισσιστική, που κυνηγά την προσοχή και θέλει να αρέσει στον κόσμο. Όλα αυτά με κάνουν να γελάω. Έχω δώσει τόσες πολλές συνεντεύξεις και όταν τις διαβάσεις από την αρχή μέχρι το τέλος, μπορεί να καταλάβεις πως δεν είμαι ένα από τα τυπικά μοντέλα», είπε η ίδια.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο πως διατηρεί «ζωντανό» τον γάμο της με τον σύζυγό της, με τον οποίο είναι ζευγάρι από το 2004. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2010 και απέκτησαν δυο παιδιά, τον 2 ετών Noah και τoν ενός έτους Bohdi: «Ζητάμε από την πεθερά μου να έρχεται μια φορά την εβδομάδα ώστε να μπορούμε να βγούμε για φαγητό ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων» ανέφερε η ίδια.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός