Skip to main content

CELEBS

Bjork: Γιατί την μήνυσε ο πρώην άντρας;

Δικαστική διαμάχη για το ζευγάρι...



 

Ο Matthew Barney, ο διάσημος εικαστικός και πρώην σύζυγος της Bjork υπέβαλε μήνυση στην διάσημη τραγουδίστρια για να αποκτήσει ισότιμη κηδεμονία της 12χρονης κόρης τους, Isadora. O Barney ισχυρίζεται ότι η Bjork φέρεται εγωιστικά απέναντι στο παιδί που θέλει να περάσει περισσότερο χρόνο με τον πατέρα της.   

Το ζευγάρι χώρισε το 2013 και οι Bjork έγραψε ένα κομμάτι ή καλύτερα όλο το νέο της άλμπουμ για τον Barney, αποδοκιμάζοντας τον επειδή διέλυσε την οικογένεια τους. 

Από ότι φαίνεται όμως ο Barney έχει βαλθεί να αποδείξει ότι συμβαίνει το αντίθετο.  Όπως γράφει ο ίδιος στη μήνυση:   «H Bjork θυσιάζει αποτελεσματικά την συναισθηματική ευημερία της Doa για να ικανοποιήσει τις δικές της εγωιστικές επιθυμίες. Με μια εγωκεντρική νοοτροπία που πηγάζει εν μέρει από την πεποίθηση της ότι σαν μητέρα της Doa έχει περισσότερα δικαιώματα από ότι εγώ που είμαι ο πατέρας της. Όπως επίσης από την επιμονή της ότι μόνο εγώ είμαι ο υπεύθυνος για την διάλυση της σχέσης μας και το τέλος της άθικτης οικογένειας μας».   Το ζευγάρι ήταν μαζί για 13 χρόνια και τώρα ο Barney βγαίνει με την Sheryl Crow όπως όλα δείχνουν. 

Ισχυρίζεται ότι η κόρη του έχει πει ότι θα ήθελε να περνάει περισσότερο χρόνο μαζί του αλλά αυτό μάλλον θα διαλευκανθεί στο δικαστήριο.   «Ίσο χρόνο με την μαμά και τον μπαμπά είναι κάτι που η Doa – ένα έξυπνο 12χρονο κορίτσι – έχει δηλώσει με δική της πρωτοβουλία και θέλει», ισχυρίζεται ο Barney.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.