Skip to main content

CELEBS

Βγήκε από το μαιευτήριο η Ελένη Μενεγάκη (Video+Photos)

Η χαρά ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της παρουσιάστριας


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Πιο λαμπερή από ποτέ εμφανίστηκε η Ελένη Μενεγάκη κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο, πέντε ημέρες μετά τη γέννηση της μικρής κορούλας της, που είναι ο πρώτος καρπός του έρωτά της με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα λίγα λεπτά μετά τις 14:00 η παρουσιάστρια μαζί με τον σύντροφό της και τη νεογέννητη κόρη της έκανε την εμφάνισή της έξω από το Ιασώ, και όπως ήταν φυσικό πολιορκήθηκε από τους δημοσιογράφους, που τις τελευταίες ημέρες είχαν κάνει δεύτερο σπίτι τους το μαιευτήριο.

Η Ωραία Ελένη στις δηλώσεις της τόνισε ότι είναι ευτυχισμένη, επισημαίνοντας ότι ανυπομονεί να πάει στο σπίτι της προκειμένου και τα δυο κορίτσια της να δουν την μικρούλα, αφού ο Άγγελος, όπως επεσήμανε, την είχε δει στο μαιευτήριο.

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις ευχές και που μας περιμένατε, αλλά και τις προηγούμενες μέχρι να γεννήσω. Περάσατε μαζί μας την αγωνία μέχρι –επιτέλους- να αποκτήσουμε το μωρό μας. Δεν χρειάζονται ερωτήσεις παιδιά, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, πολύ ενθουσιασμένοι, δεν περιγράφονται αυτά με λόγια. Ευχαριστώ πραγματικά μέσα από την ψυχή μου όλον τον κόσμο, όχι μόνο το νοσοκομείο, το ιατρικό και μη προσωπικό.

Όλον τον κόσμο που όλο αυτόν τον καιρό είχε τη σκέψη του κοντά μου και χωρίς να μιλάω, ήξερε ακριβώς τι ζω και είμαι σίγουρη ότι ένιωθε και τις αγωνίες μου. Ευχαριστώ το Θεό γι’ αυτό το δώρο. Θα τα ξαναπούμε σε ένα μήνα. Τα παιδιά μου είναι τρισευτυχισμένα και περιμένουν πως και πως τα κορίτσια να το δουν, γιατί ο αδερφούλης του την έχει δει ήδη», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, με τη χαρά να είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την παράσταση έκλεψε και το μπλουζάκι που φορούσε ο πατέρας της μικρής, Ματέο Παντζόπουλος στο οποίο έγραφε «οι αληθινοί άντρες αλλάζουν πάνα». 

{videobox}nqKshoyJGMs{/videobox}

0.menegaki.mesa2.jpg

0.menegaki.mesa.jpg

0.menegaki.mesa1.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.