Skip to main content

CELEBS

Leonardo DiCaprio: Ποια Rihanna; Αυτή είναι η νέα του αγαπημένη...

Οι παλιές συνήθειες δεν κόβονται...



 

Και ενώ είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια, οι εκάστοτε αγαπημένες του πιο... μπερμπάντη εργένη του Hollywood, Leonardo di Caprio, να έχουν τα κλασικά χαρακτηριστικά μοντέλου –ψηλές, ξανθές, αδύνατες- τελευταία μας έκανε να απορήσουμε, με τις φημολογίες περί σχέσης με την Rihanna. Τελικά, αν φλέρταραν οι δυο τους ή όχι, μόνο αυτοί το ξέρουν, ωστόσο το ειδύλλιο αυτό δεν εξελίχθηκε ποτέ σε σχέση, και πως θα μπορούσε άλλωστε, αφού η Riri δεν πληρούσε αυτές τις απαραίτητες εμφανισιακά προϋποθέσεις.

Μπορεί για λίγο καιρό να τον εντυπωσίασε, όμως τώρα πια ο 40χρονος ηθοποιός γύρισε στα παλιά του... λημέρια, αφού φαίνεται πως νέα αγαπημένη του είναι το πανέμορφο μοντέλο του Sports Illustrated, Kelly Rohrbach, στο οποίο και ανακηρύχθηκε «Rookie of the Year», τη φετινή χρονιά. Και φυσικά, δεν είναι η μοναδική, αφού στο παρελθόν, είχε σχέση με την Bar Refaeli, που επίσης είχε κατακτήσει τον αντίστοιχο τίτλο, στο περιοδικό, το 2007.

Διεθνή μέσα λοιπόν, θέλουν τους δυο τους να συναντήθηκαν πρόσφατα σε club του Los Angeles για πρώτη φορά, ενώ στη συνέχεια, εθεάθησαν ξανά σε νυχτερινή τους έξοδο, λίγες μέρες αργότερα. Μπορεί ακόμα να μην ανακοινώθηκε κάτι επίσημα, ωστόσο, πιθανότερο είναι να κατάφερε να... ρίξει στα δίχτυα του ο γοητευτικός σταρ, ακόμα ένα μοντέλο που ανταποκρίνεται στα γούστα του, παρά να είναι απλά φήμες.

rh_a0499.png

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή

Προτεινόμενα

ΣΠΙΤΙ

6 απλοί τρόποι για να ομορφύνεις την κουζίνα σου

Δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο!

FASHION NEWS

Ο Alessandro Michele νέος creative director του οίκου Valentino

Η ανακοίνωση του εμβληματικού οίκου βάζει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν εδώ και καιρό να αναλαμβάνει το τιμόνι του