Skip to main content

CELEBS

Ο πολυάσχολος πρίγκιπας Harry!

Aπό ποιο σημαντικό γεγονός τις βασιλικής οικογένειας θα απουσιάζει;



 

Αναμφίβολα, ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της χρονιάς, όχι μόνο για το παλάτι του Buckingham, αλλά και για όλους, θα είναι η γέννηση του δεύτερου παιδιού του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, που μάλιστα φημολογείται πως αυτή τη φορά, θα είναι κοριτσάκι. Την επίμαχη μέρα λοιπόν, που φτάνει πολύ σύντομα, πέρα από τους συγγενείς, κάμερες, φωτογράφοι και απλός κόσμος θα κατακλύσουν την περιοχή και αυτό είναι το μόνο βέβαιο.

 Παρά τη σπουδαιότητα του γεγονότος, μια απουσία από τη μεγάλη αυτή μέρα θα υπάρχει, και μάλιστα θα είναι τεράστια, αφού εκεί δεν θα παραβρίσκεται ο πρίγκιπας Harry, για να καλωσορίσει στον κόσμο το δεύτερο ανιψάκι του. Ωστόσο, ο δευτερότοκος γιος του Καρόλου και της Νταϊάνα, έχει μια πολύ καλή δικαιολογία για την μη σκόπιμη επιλογή του να λείπει από μια από τις σημαντικότερες και πιο χαρούμενες στιγμές της ζωής του αδερφού του.

Ο 30χρονος διάδοχος του θρόνου, μπορεί να αποφάσισε να παρατήσει τις ένοπλες δυνάμεις τον Ιούνιο, ωστόσο μέχρι τότε, βρίσκεται κανονικά στα καθήκοντά του. Έτσι, την περίοδο που η Kate θα φέρει στον κόσμο το ανιψάκι του, ο ίδιος θα βρίσκεται σε αποστολή τεσσάρων εβδομάδων στην Αυστραλία, με τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας αυτής.

Μάλιστα, φαίνεται πως ο ίδιος θα κάνει αρκετό καιρό να δει για πρώτη φορά το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας, αφού, έπειτα από το τέλος της απόσπασής του αυτής, θα συνοδεύσει τον πατέρα του, Πρίγκιπα Κάρολο, σε κάποιες εκδηλώσεις. Το μόνο βέβαιο είναι πάντως, πως η σκέψη του, θα βρίσκεται κοντά τους!

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου

CELEBS

Eurovision: Πλήθος επωνύμων στο αποχαιρετιστήριο πάρτι για τη Μαρίνα Σάττι

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε live το Zari κι αποθεώθηκε

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Εύκολο και γρήγορο, αυτό το πρωινό θα σας χορτάσει

Γευστικό και υγιεινό πρωινό Taco με φέτα, αυγά & σπανάκι

ΥΓΕΙΑ

Δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς, αυτή η ρουτίνα θα σε βάλει για ύπνο

H ρουτίνα ύπνου ενός κλινικού ψυχολόγου μπορεί να σε βοηθήσει να κοιμηθείς ένα γεμάτο 8ωρο

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου