Skip to main content

CELEBS

Όταν έκλαψε η Κim!

Σε κλάματα ξέσπασε η γνωστή τηλεπερσόνα όταν έμαθε ότι...



 

Η Kim Kardashian, μέσα από το Keeping up with the Kardashians μας δείχνει την καθημερινότητά της, η οποία διαφέρει πολύ από της μέσης γυναίκα. Πρόσφατα την είδαμε να επισκέπτεται νοσοκομείο προκειμένου να αφαιρέσει έναν μέρος του πλακούντα που είχε μείνει μέσα στη μήτρα της.

Εκεί ήταν που ο γιατρός την ενημέρωσε ότι κατά 99% δεν μπορεί να ξαναμείνει έγκυος και ότι ο μόνος τρόπος για να αποκτήσει δεύτερο παιδί είναι μέσω παρένθετης μητέρας. Στο άκουσμα της είδησης, η Kim Kardashian ξέσπασε σε κλάματα και είπε μεταξύ άλλων: «Δεν θέλω τίποτε περισσότερο σε αυτή τη Γη απ’ το να μείνω έγκυος ξανά και θα έδινα όσα λεφτά έχω για να το ξαναζήσω. Η παρένθετη μητρότητα με τρομάζει, δεν τη θέλω. Δεν θα τολμούσα να ζητήσω από καμία γυναίκα να το κάνει αυτό. Κι αν ήταν ανισόρροπη; Αν το ‘σκαγε με το παιδί μου; Παραπονιόμουν τόσο πολύ όταν ήμουν έγκυος και το μισούσα που συνέβαινε αυτό, που δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα παρακαλούσα να μείνω έγκυος».

Παρόλα αυτά, ο ειδικός της είπε ότι υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να καταφέρει να μείνει έγκυος ξανά, αυτό όπως είναι κάτι που θα πάρει πάρα πολύ καιρό και φυσικά η North West θα έχει μεγάλη ηλικιακή διαφορά από το αδελφάκι της. 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ