Skip to main content

CELEBS

Τοm Cruise: Μήπως δεν είναι και πολύ καλός πατέρας;

Δεν θα πιστεύεις πόσο καιρό έχει να δει την Suri..



Τo ξέρουμε πως ο Tom Cruise και η Katie Holmes δεν χώρισαν υπό τις καλύτερες συνθήκες το καλοκαίρι του 2012, αλλά η είδηση του αμερικανικού site ΤMZ για τα καθήκοντα του Cruise ως μπαμπά μας προκαλούν μεγάλη έκπληξη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της γνωστής gossip ιστοσελίδας, ο διάσημος πρωταγωνιστής δεν έχει δει την κόρη του για περισσότερο από ένα χρόνο! Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της Katie Holmes ο 56χρονος Cruise δεν είναι μέρος της καθημερινότητας της 8χρονης κόρης του από τότε που το επαγγελματικό του πρόγραμμα είναι φορτωμένο με τα γυρίσματα των νέων ταινιών του.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που φήμες στο Hollywood αναφέρουν πως ο ηθοποιός παραμελεί την κόρη του και  μοναδικό βιολογικό του παιδί.

Οι εκπρόσωποι του ηθοποιού όπως και στα προηγούμενα δημοσιεύματα διέψευσαν τις φήμες και πρόσθεσαν πως "ο Cruise συναντά την κόρη του μακριά από τους φωτογράφους και πίσω από κλειστές πόρτες".

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου